12 cremede og lækre opskrifter på varm kakao
Efterår er lig med en masse dejlig hjemlig hygge med varme drikke, tæppe og stearinlys. Og her er 12 lækre opskrifter på en kop varm, cremet kakao – perfekt til alle jer, der er fan af Nutella, kokosnød, kanel, hindbær eller øl.
Af — 27. oktober 20152,5 dl mælk
60 g mørk chokolade
1/2 tsk appelsinskal
1/2 spsk sukker
2,5 dl mælk
1 tsk kakaopulver
0,6 dl chokoladeknapper
60 g Stout øl
1 tsk fløde
3,5 dl mælk
2 spsk sukker
3 tsk kakaopulver
30 g mælkechokolade
knivspids salt
2,5 dl mælk
0,6 dl chokoladeknapper
1 tsk kakaopulver
1 spsk hindbærsyltetøj
2,5 dl mælk
0,6 dl chokoladeknapper
1 tsk kakaopulver
60 g Baileys
3,5 dl mælk
1,5 spsk sukker
3 spsk kakaopulver
1 spsk majsstivelse
2,5 dl mælk
0,6 dl chokoladeknapper
1 tsk kakaopulver
1/4 tsk stødt kanel
1/2 tsk vaniljeekstrakt
2,5 dl kokosmælk med lidt vanilje
2 spsk kakaopulver
1/4 tsk vaniljeekstrakt
1/4 tsk stødt kanel
1 spsk sukker
2,5 dl mælk
1/4 tsk stødt kanel
140 g mørk chokolade
Knivspids cayennepeber
3,5 dl mælk
3 spsk nutella
2,5 dl mælk
2 tsk vaniljeekstrakt
1 tsk stødt kanel
1 tsk sukker
2,5 dl usødet mandelmælk
1,5 spsk chokoladeknapper
1 spsk kakaopulver
1 spsk sukker