12 cremede og lækre opskrifter på varm kakao

Efterår er lig med en masse dejlig hjemlig hygge med varme drikke, tæppe og stearinlys. Og her er 12 lækre opskrifter på en kop varm, cremet kakao – perfekt til alle jer, der er fan af Nutella, kokosnød, kanel, hindbær eller øl.

Varm kakao med appelsin

2,5 dl mælk
60 g mørk chokolade
1/2 tsk appelsinskal
1/2 spsk sukker

Cremet stout kakao

2,5 dl mælk
1 tsk kakaopulver
0,6 dl chokoladeknapper
60 g Stout øl
1 tsk fløde

Dobbelt op på chokolade

3,5 dl mælk
2 spsk sukker
3 tsk kakaopulver
30 g mælkechokolade
knivspids salt

Varm kakao med hindbær

2,5 dl mælk
0,6 dl chokoladeknapper
1 tsk kakaopulver
1 spsk hindbærsyltetøj

Irsk kakao

2,5 dl mælk
0,6 dl chokoladeknapper
1 tsk kakaopulver
60 g Baileys

Italiensk kakao

3,5 dl mælk
1,5 spsk sukker
3 spsk kakaopulver
1 spsk majsstivelse

Kakao med kanel

2,5 dl mælk
0,6 dl chokoladeknapper
1 tsk kakaopulver
1/4 tsk stødt kanel
1/2 tsk vaniljeekstrakt

Kakao med kokosnød

2,5 dl kokosmælk med lidt vanilje
2 spsk kakaopulver
1/4 tsk vaniljeekstrakt
1/4 tsk stødt kanel
1 spsk sukker

Mexicansk kakao

2,5 dl mælk
1/4 tsk stødt kanel
140 g mørk chokolade
Knivspids cayennepeber

Kakao med nutella

3,5 dl mælk
3 spsk nutella

Kakao med vanilje

2,5 dl mælk
2 tsk vaniljeekstrakt
1 tsk stødt kanel
1 tsk sukker

Kakao til veganeren

2,5 dl usødet mandelmælk
1,5 spsk chokoladeknapper
1 spsk kakaopulver
1 spsk sukker