10 års jubilæum for Dining Week er lige rundt om hjørnet

Det første, runde jubilæum skal fejres med et brag af en restaurantfestival, og der er en særdeles festlig uge i sigte med Michelin-mad til ingen penge.

© Krogs Fiskerestaurant

En hel uge i madhimlen

Dining Week har forvandlet uge 7, bedre kendt som vinterferien, til årets mest travle uge for restauratørerne.

I 10 år har danske restauranter stået skulder ved skulder for at vise gæsterne deres livsværk og håndværk, hvor den danske restaurantkultur dyrkes. I år finder du 255 restauranter rundt omkring i hele landet, der står klar til at give dig en unik oplevelse.

Få 10 serveringer til en plovmand

På blot få år er Dining Week blevet Nordens største restaurant festival, og tiltrækker madentusiaster fra nær og fjern. Gæster bydes på et enkelt og nemt koncept, hvor de kan få store madoplevelser til små priser.

Du kan se alle de udvalgte restauranter her.

© Restaurant Moment

Fuldend Dining Week-oplevelsen

Siden 2011 har Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino hvert år udvalgt restauranter i Danmark, som sammen udgør Dining Week og i år eskalerer det så i et opsigtsvækkende jubilæum.

.. og få et par cocktails inden middagen

Arrangørerne har akkompagneret sig med den Københavnske Cocktail Week som løber i samme tidsrum. Det betyder, at du samtidig med fejringerne af Dining Weeks jubilæum, kan få drinks med máner.

Der vil stå kompetente bartendere på flere af hovedstadens velbesøgte barer for at mixe, ryste og skænke dig førsteklasses cocktails. Du kan læse mere om eventet her.

© PR

Up To Date

Dining Week følger med tidens ånd, og har tilføjet knap 100 restauranter, som har skåret ned på forbruget af de animalske ingredienser og byttet dem ud med de grønne råvarer i stedet.

De tilbyder ud over deres traditionelle serveringer en vegetarisk menu. Skal du udvide din horisont endnu mere, så kan du også finde 15 restaurationer som er helt veganske.

© Restaurant Pondus