Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her kan du få gourmet på budget

Europas største restaurant festival: Dining Week giver dig 3-rettes menuer for en slik – hele landet over!

© PR

Europas største restaurant festival

Den titel kan Dining Week skrive på cv'et – samtidig er det også Danmarks første restaurant festival. Siden 2011 har Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino hvert år udvalgt restauranter i Danmark, som sammen udgør Dining Week. Fælles for alle restauranterne er, at de serverer en 3-retters menu til 215 kr., inklusiv San Pellegrino-mineralvand. Restauranterne dækker til sammen alle smagsoplevelser fra traditionelle danske retter til sushi fra Japan.

Alle som rejser til udlandet i vinterferien, kommer til at misunde os andre – for det er nemlig i uge 7, at Dining Week afholdes i hele landet.

Du kan se alle de udvalgte restauranter her.

© PR

Special Edition Festival

Hvis du ikke kan vente til uge 7, så kan du tyvstarte Dining Week hos Tivoli allerede i uge 6. Masser af Havens spisesteder byder velkommen og tilbyder, som alle landets resterende restauranter, 3-retters menuer for 215 kr. Dog skal du selv stå for adgang til Tivoli.

Du kan læse mere om Tivoli Dining Week her.

© Lina Ahnoff Photography

Relaterede Artikler