Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

11 af de mest Instagram-værdige spisesteder i København

Vi udfordrer dig til at spise her uden at dele det på de sociale medier.

Pico Pizza

Pizza er altid en god idé! Men det kan nogle gange være svært at vælge, om det skal være den ene aller den anden pizza. Det dilemma står man ikke i hos Pico Pizza. Her kan du få tre små lækre surdejspizzaer og få tilfredsstillet dit pizzahjerte.

Find Pico Pizza her.

Fars Dreng

Hos Fars Dreng serverer de en lækker brunch, hvor du selv vælger dine små morgenmads-retter. Det er både smagfuldt og skønt at kigge på! Du kan få en hjemmelavet vaffel med havtornsirup og friske bær eller en Croque Madame på surdejsbrød.

Find Fars Dreng her.

Hanzo

Hanzo er et lækkert spisested i København, som ligger på Vesterbro og Frederiksberg. Her bliver dine smagsløg taget på en lille rejse gennem Asien.

Sæt tænderne i deres friske vietnamesiske forårsruller eller luftige bao med for eksempel krydret and, kimchi, koriander og sesammayo.

Find Hanzo her.

Mad & Kaffe

Hos Mad & Kaffe bliver der serveret et udvalg af søde og salte morgenmadsretter. Du kan selv sammensætte din perfekte brunch, der ikke blot smager dejligt, men er utrolig Instagrammable. Prøv for eksempel ostepølse med trøffelmayo og karse eller en rabarbertrifli med hasselnøddecrumble og flødeskum, hvis du er mere til de søde retter.

Find Mad & Kaffe her.

Mæxico

Savner du følelsen af at spise på en restaurant i udlandet? Den følelse kan du få hos Mæxico, som er en farverig og virkelig god restaurant, der kun kan gøre dig i godt humør. Prøv deres smagfulde tacos med for eksempel tempurarejer eller søde kartofler.

Find Mæxico her.

Gro Spiseri

Danmarks første tagfarm, Østergro, byder på en helt unik spiseoplevelse i hjertet af København. På toppen af et højhus på Østerbro findes et grønt fællesskab, der hvert år samler tusindvis af mennesker.

Her kan du nyde en udsøgt middag, der er tilberedt med stor kærlighed til råvarerne. I det store drivhus bliver maden serveret familystyle ved langborde, hvor man kommer naboen ved, så det skaber en helt unik og social spiseoplevelse.

Find Gro Spiseri her.

The Market Italian

The Market Italian er en super lækker restaurant i København, som du skal prøve, hvis du elsker italiensk mad. Her kan du for eksempel få Orecchiette pasta med broccoli, spinat, parmesan og trøffel. Og så slutte aften af med en tiramisu med hasselnød, chokolade og kaffeis.

Find The Market Italian her.

Llama

Llama er en lille bid af det latinamerikanske køkken i hjertet af København. På trods af den latinamerikanske indflydelse har Llama rodfæste i Norden, hvor nordiske ingredienser og metoder bliver brugt til at skabe de latinamerikanske traditionelle retter.

Både maden og indretningen er Insta-worthy, og man kan snildt bruge et par timer på cocktail-kortet.

Find Llama her.

The Pescatarian

I Indre By finder du The Pescatarian, som har fokus på lokal fanget fisk, frugt og grøntsager. På The Pescatarian får du serveret et lille stykke kunstværk fra havet, som smager himmelsk.

Find The Pescetarian her.

Aamanns

Er du helt vild med smørrebrød? Så skal du besøge Aamanns. Her kan du sætte tænderne i deres Michelin-anbefalet smørrebrød, som er et lille stykke kunst og som smager så godt.

Udover smørrebrød serveres der også klassiske danske retter med international kant.

Find Aamanns her.

Cantina

Hos Cantina er der liv i gaden og plads til de store armbevægelser. Restauranten præsenterer det bedste fra det italienske køkken med dele-venlige antipasti, cremet pasta med ekstra parmesan og smørbløde svinekæber med polenta. De kan også servere en solid G&T og Gillardeau-østers, som du kan nyde i baren.

Find Cantina her.

Håndplukket til dig