Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

10 af de mest Instagram-værdige spisesteder i København

Vi udfordrer dig til at spise her uden at dele det på de sociale medier.

Matcha Bar

Drømmer du også om sirligt pyntede matcha-bowls og veganske kager til dit Insta-feed? Så er Matcha Bar klart det næste sted, du skal besøge. Her kan du både få stillet sulten i plantebaseret smørrebrød, velsmagende salater eller blot nyde en varm matcha latte på cashew-mælk.

Find Matcha Bar her.

GLÓ

Som noget nyt kan du nu spise morgenmad hos Gló og det er både en oplevelse for øjne og smagsløg! De lækre toppede bananpandekager, de lokkende, pangfarvede bowls og den sprøde vaffel toppet med avocado vil tilføje smukke farver til din Instagram.

Du finder Gló Food både i Magasin, Tivoli Food Hall, Ny Østergade 9 & Værnedamsvej 18. Læs mere her.

OLIOLI

Pokebowls har taget Danmark med storm i den seneste tid, og vi kan virkelig godt forstå det. Hos OLIOLI kan du sætte tænderne i en af de trendy pokebowls, der smager akkurat ligeså godt, som den ser ud. Du kan sammensætte din egen bowl med dine favoritter eller blot vælge en fra menukortet.

Find OLIOLI her.

Apollo Bar

Apollo Bar er velkendt blandt kunstglade københavnere, der nyder et lækkert måltid på Kunsthal Charlottenborgs café. Her kan du både få Instagram-favoritten; avokado-maden, eller overraske med en fyldig rissuppe, hvor der bestemt ikke er sparet på sort trøffel.

Find Apollo Bar her.

Møller - Kaffe & Køkken

Hos Møller bliver der serveret et udvalg af søde og salte morgenmadsretter. Du kan selv sammensætte din perfekte brunch, der ikke blot smager dejligt, men er utrolig Instagrammable. Prøv for eksempel glaserede kalvebrisler med trompetsvampe eller en honningkagevaffel med chokolade, hvis du er mere til de søde retter.

Find Møller - Kaffe & Køkken her.

Gro Spiseri

Danmarks første tagfarm Østergro byder på en helt unik spiseoplevelse i hjertet af København. På toppen af et højhus på Østerbro findes et grønt fællesskab, der hvert år samler tusindvis af mennesker. Her kan du nyde en udsøgt middag, der er tilberedt med stor kærlighed til råvarerne. I det store drivhus bliver maden serveret familystyle ved langborde, hvor man kommer naboen ved, så det skaber en helt unik og social spiseoplevelse.

Find Gro Spiseri her.

Acacia

På Gammel Kongevej serverer mor og datter gennemtænkte og velsmagende retter fra både det søde og salte køkken. Hos Acacia er alt vegansk, økologisk og glutenfrit, hvilket man kan sige alt muligt fordomsfuldt om - men det er fuldstændig uden grund. Maden er fantastisk dekadent, og der er noget for enhver smag. Især deres risotto med selleri og pesto af løvstikke er et besøg værd.

Find Acacia her.

Cantina

Hos Cantina er der liv i gaden og plads til de store armbevægelser. Restauranten præsenterer det bedste fra det italienske køkken med dele-venlige antipasti, cremet pasta med ekstra parmesan og smørbløde svinekæber med polenta. Dog kan de også servere en solid G&T og Gillardeau-østers, som du kan nyde i baren.

Find Cantina her.

Llama

Llama er en lille bid af det latinamerikanske køkken i hjertet af København. På trods af den latinamerikanske indflydelse har Llama rodfæste i Norden, hvor nordiske ingredienser og metoder bliver brugt til at skabe de latinamerikanske traditionelle retter. Både maden og indretningen er bedste Insta-worthy, og man kan snildt bruge et par timer på cocktail-kortet.

Find Llama her.

Hooked

Hooked startede som en foodtruck med speciale i lobster-rolls og fish and chips. I dag har Hooked hjemme på Nørrebro, men princippet er stadig det samme. Alt det bedste fra havet bliver slynget over disken i dejligt selskab med sprøde fritter og cocktails direkte fra hanen.

Find Hooked her.

BÆST

Hos BÆST kan du nyde sprøde pizzaer med de bedste økologiske og lokale råvarer efter italiensk inspiration. BÆST har helt styr på de traditionelle kendinger, men der bliver også eksperimenteret med nytænkende kombinationer med islæt af det danske køkken.

Find BÆST her.

Relaterede Artikler