showroom legio rimadissio Viabizzuno henge indretning
© Legio Architectural Solutions

Kig indenfor i det eksklusive danske showroom

Nyt showroom tilbyder komplette og personlige forslag til din bolig lige fra belysning til indretning.

Legio betyder utallige på latin, og det er netop, hvad virksomheden Legio Architectural Solutions vil levere i deres showroom på Strandvejen i Hellerup udenfor København.

Vi vil gerne bruge vores showroom til at vise, hvilke fantastiske muligheder man som bygherre har med eksklusiv arkitektur og boligindretning. Vi vil levere det bedste inden for arkitektoniske løsninger, når det gælder indretnings- eller belysningsprojekter. I showroomet kan man opleve, hvordan high-end belysning og indretning for feinschmeckere kan se ud, når man kombinerer de stærkeste og mest luksuriøse brands med den rigtige rådgivning og ekspertise, siger Peter Røstbjærg, der sammen med partneren Rasmus Fredsted står bag LEGIO.

showroom legio rimadissio Viabizzuno henge indretning strandvejen hylde
© Legio Architectural Solutions

Smarte løsninger til indretning

Sammen med partneren Rasmus Fredsted står han bag LEGIO, hvis vision er at forene de arkitektoniske idéer og den praktiske udførelse af et projekt. Firmaet kan med udgangspunkt i kundens ønsker fungere som sparringspartner og varetage hele processen. Fra idéudvikling til et færdigt, skræddersyet resultat skabt på en solid baggrund af mange års erfaring, æstetisk sans og teknisk indsigt.

showroom legio rimadissio Viabizzuno henge indretning strandvejen pendel
© Legio Architectural Solutions

Fra åbningen og frem mod jul 2017 er der udstilling med en installation af 37 håndpustede glaskugler, den såkaldte BOCCI 73-series nedhængt fra loftet og udført af designeren Omar Arbel. Og det er ikke hele historien. Det er hensigten, at LEGIOs showroom også skal åbne yderligere op mod verden og introducere en alternativ måde at bruge et showroom på:

showroom legio rimadissio Viabizzuno henge indretning strandvejen glaskunst
© Legio Architectural Solutions

Brands: Viabizzuno, Henge og Rimadesio med flere

– Viabizzuno er på verdensplan blandt de mest anerkendte lyskunstnere inden for arkitektonisk belysning og råder over et omfattende produktprogram, som vi er eneimportør af på det danske marked og som gør os i stand til at løse alle typer belysningsopgaver. De tænker grundlæggende lidt på samme måde som os – at det handler om at udtænke lyset, før det produceres. At designe lyset, før det sælges, siger Peter Røstbjærg.

– Henge er et nyere brand fra støvlelandet, der på under 10 år har formået at etablere et niveau på højde med de helt store. Henge bygger videre på stolte, italienske møbeltraditioner og skaber produkter, hvor unikt design og et ekspressivt udtryk fra naturlige materialer går op i en højere enhed og bliver til en organisk helhed, forklarer Peter Røstbjærg.

– Hos Rimadesio får man enkle, stilfulde og innovative systemer til rumopdeling, herunder bl.a. døre, skydedøre, reolsystemer og walk-in garderober. De bruger fortrinsvis glas i løsningerne, fordi det individualiserer miljøer uden helt at adskille dem, og lys kan trænge igennem. Det er i høj grad en designvision, hvor teknologi, kreativitet og elegance bliver forenet, mener Peter Røstbjærg.

Endelig forhandler Legio det patenterede STORM SYSTEM® fra OneA, som er bygget op omkring en monteringsring, hvor man kan klikke forskellige komponenter i, alt afhængigt af om man ønsker at installere lys, lyd eller ventilation m.m., og det fleksible system er således i stand til at håndtere alt fra lys, bevægelse, kamera og lyd til røg og ventilation. Samtidig kan de monteres flush med ethvert loft eller væg og opnår dermed et minimum af synlighed.

Du kan besøge Legio Showroom på Strandvejen 138A eller på Legios hjemmeside.

showroom legio rimadissio Viabizzuno henge indretning strandvejen indgang
© Legio Architectural Solutions