
Femstjernet københavnsk hotel lancerer tre fastelavnsboller
Et af Københavns femstjernede hoteller, Villa Copenhagen, er hoppet med på fastelavnsbollebølgen og serverer i en begrænset periode tre versioner af det hypede stykke bagværk.
AfAnna Løwe
Fastelavnsbollen: Et stykke trendy bagværk
Man skal have holdt sig langt fra sociale medier den seneste tid, hvis ikke man har læst om og set fastelavnsbollen tone frem i alskens former, farver og smage.
Fastelavnsbollen er uden tvivl blevet en gigatrend, og bagerierne kaster sig ud i imponerende kreationer som fx croissant-fastelavnsboller, valentinsudgaver og smagfulde varianter, der alle har det tilfælles, at de er ultra Instagram-venlige.
Nu har endnu et bageri kastet sig ud i fastelavnsbolle-disciplinen, nemlig bageriet RUG, der har til huse i det femstjernede hotel, Villa Copenhagen.
Vi har allerede skrevet en udførlig guide til Københavns bedste fastelavnsboller, så der er rigeligt at give sig i kast med, hvad end du er fast beboer eller besøgende i hovedstaden.
Tre varianter
Fastelavnsbollerne serveres i Courtyard-baren på Villa Copenhagen hver dag fra kl. 9.30 til og med 6. marts, og er du gæst på hotellet, kan du smage den klassiske i morgenmadsrestauranten, Public.
Fastelavnsbollerne koster 45 kroner.
Villa Copenhagen, Tietgensgade 37, 1704 København V