Femstjernet københavnsk hotel lancerer tre fastelavnsboller

Et af Københavns femstjernede hoteller, Villa Copenhagen, er hoppet med på fastelavnsbollebølgen og serverer i en begrænset periode tre versioner af det hypede stykke bagværk.

Fastelavnsboller med hasselnød
© Sasha Scherg

Fastelavnsbollen: Et stykke trendy bagværk

Man skal have holdt sig langt fra sociale medier den seneste tid, hvis ikke man har læst om og set fastelavnsbollen tone frem i alskens former, farver og smage.

Fastelavnsbollen er uden tvivl blevet en gigatrend, og bagerierne kaster sig ud i imponerende kreationer som fx croissant-fastelavnsboller, valentinsudgaver og smagfulde varianter, der alle har det tilfælles, at de er ultra Instagram-venlige.

Nu har endnu et bageri kastet sig ud i fastelavnsbolle-disciplinen, nemlig bageriet RUG, der har til huse i det femstjernede hotel, Villa Copenhagen.

Vi har allerede skrevet en udførlig guide til Københavns bedste fastelavnsboller, så der er rigeligt at give sig i kast med, hvad end du er fast beboer eller besøgende i hovedstaden.

Fastelavnsboller på Villa Copenhagens bageri, RUG

De tre fastelavnsboller, du kan få fingrene i på bageriet RUG Bakery, der huses af Villa Copenhagen. Vælg mellem hasselnød og pære, pistacie eller den helt klassiske.

© Sasha Scherg

Tre varianter

Fastelavnsbollerne serveres i Courtyard-baren på Villa Copenhagen hver dag fra kl. 9.30 til og med 6. marts, og er du gæst på hotellet, kan du smage den klassiske i morgenmadsrestauranten, Public.

Fastelavnsbollerne koster 45 kroner.

Villa Copenhagen, Tietgensgade 37, 1704 København V

Fastelavnsbolle med pistacie

Fastelavnsbolle med pistacie.

© Sasha Scherg

LÆS OGSÅ