Hypet fastelavnsbolle-bageri lancerer valentinskage

Har du også stået i flere hundrede meter kø for at købe de hypede fastelavnsboller hos Andersen Bakery? Så forbered dig på at gentage succesen den 14. februar 2022, hvor bageriet lancerer en ekstraordinær valentinskage.

Den mest instagrammede fastelavnsbolle

Du har nok ikke kunnet undgå at høre om (eller se) de famøse fastelavnsboller fra det prisvindende bageri Andersen Bakery, som ligger i hjertet af Islands Brygge. Bageriet er kendt for sine smukke kager, håndværksbrød og økologiske råvarer, og har forvandlet den almindelige fastelavnsbolle til en moderne og smagsrig udgave i skønne farver.

Hvis ikke du allerede er hoppet med på fastelavnsbolle-hypen, har vi lavet en gennemført guide til de bedste fastelavnsboller i København, hvor Andersen Bakery selvfølgelig også er på listen.

En kærlig smagsoplevelse

Valentinsdag nærmer sig og Andersen Bakery har derfor opgraderet den lækre fastelavnsbolle og tilpasset den hjerternes dag.

Forsød valentinsdag med den fine hjerteformerede valentinskage. En kærlig smagsoplevelse med ristet pistaciemasse, kirsebærmarmelade og tonka-vaniliecreme på en bund af smørbagt croissant.

Valentinskagen kan kun bestilles til og med den 14. februar 2022, og du kan læse mere om den på bageriets hjemmeside.

LÆS OGSÅ

LÆS OGSÅ