Valentinsdag: 8 gaveidéer til ham

Vil du forkæle manden i dit liv på valentinsdag, men mangler du inspiration? Se vores gaveguide her.

KREAFUNK aGO højtaler
© KREAFUNK

God lyd, lækkert design

Giv ham en transportabel Bluetooth højtaler, som passer perfekt i lommen. Dens bløde former og enkle design er et stilsikkert valg, der både kan pynte i hjemmet eller tages med på farten.

aGO højtaler, 299,95 kr., KREAFUNK

BO BEDRE abonnement
© BO BEDRE

Bolig- og design interesseret

Er han boliginteresseret, så er et abonnement på BO BEDRE den perfekte gave. Lige nu får du endda Kay Bojesens stilfulde elefant med, når du køber et abonnement.

Du kan læse mere her.

JUNA Bæk&Bølge Sengetøj
© Rosendahl Design Icons

Sweet dreams

Det smukke Bæk&Bølge-sengetøj er produceret i 100% økologisk vævet bomuld, så manden i dit liv kan sove trygt og blødt hele natten.

Bæk&Bølge sengetøj, 699,95 kr., JUNA

LÆS OGSÅ

Valentine's Day med Moët & Chandon
© Moët Hennessy

Valentinsdag med Moët og Chandon

Valentine’s Day står i kærlighedens tegn, og det markerer den franske champagneproducent Moët og Chandon med den ultimative Valentins-oplevelse på champagnebaren Balthazar i hjertet af København. Der er lagt op til en eventyrlig aften med en tur i hestevogn langs Nyhavn efterfulgt af en romantisk middagsoplevelse på Balthazar. Alt sammen parret med velsmagende bobler og i selskab med en, du holder af.

Book den romantiske oplevelse via reservations@balthazarcph.dk.

Georg Jensen Køkkenpakke
© Georg Jensen Damask

Til kokken

Denne sammensatte pakke af køkkentekstiler er den perfekte gaveidé - både i forhold til funktion og æstetik. Pakken består af 1 stk. 1959 Køkkenhåndklæde samt 2 stk. Nors Karklude i 100 % bomuld og passer til alle køkkener uanset stil.

Køkkenpakke, 250 kr., Georg Jensen

Small Talk Date Night
© Small Talk - Big Questions

Nye samtaleemner

Skal I have samtalen til at glide på jeres valentinsdate? Så er disse kort lige sagen! Komiker Christian Fuhlendorff er gået sammen med animationsinstruktør Jacob Ley og Katja Bamberger og har skrevet 49 spørgsmål, som er perfekte til en 'date night'. På den måde undgår I at tale om det samme og lærer måske helt nye ting om hinanden at kende.

Small Talk Big Questions Datenight, 99,95 kr., forhandles hos Bog & Idé

Ferm Living Ripple Long Drink Glas
© Ferm Living

Server med stil

Luksuriøse glas til cocktailbaren er altid et hit. Så hvis din mand også er til elegante drinks, så vil Ripple Long Drink Glasses fra Ferm Living højst sandsynligt falde i god jord.

Ripple Long Drink Glasses, 399 kr., Ferm Living

HAY Travel Cup
© HAY

Kaffedate

Hvad er hyggeligere end en romantisk gåtur med en kaffe i hånden? Vi kan i hvert fald ikke komme på noget bedre. HAY har designet et termokrus, som er den perfekte valentinsgave til ham, du holder af.

Travel Cup 0,50 liter, 299 kr., HAY

Lakrids by Bülow hjertechokoladeæske
© Lakrids by Bülow

En sød gave

I anledning af Valentinsdag kan du hos Lakrids by Bülow købe flere søde hjerteformede æsker. Denne æske har lakridskugler med 6 forskellige smage. Den er perfekt til at sidde og hygge under et varmt tæppe med.

Love Selection Box, 300 kr., Lakrids by Bülow

LÆS OGSÅ