Valentinsdag nærmer sig – 7 forslag til romantiske ophold

Om du fejrer valentinsdag eller ej, er det en god undskyldning for, at tage på ophold – både i ind og udland.

Hyggeligt og afslappende ophold

© Ribehøj – Lasse Lagoni

Du behøver ikke rejse ud af landet for at finde et hyggeligt sted at fejre tosomheden. Ribehøj er en skøn perle nær Ribe, der med luksuriøse suiter og stemningsfulde bjælkeværelser skaber en hyggelig alpestemning. Og med privat jacuzzi kan man rigtig få varmen, selvom det er koldt udenfor.

Se flere billeder her.

Romantik i hjertet af Paris

© Shangri-La Hotel

Romance og Paris går hånd i hånd. Midt i Paris ligger det eksklusive hotel Shangri-La Hotel, hvor romantisk middag kan nydes på altanen, og den formidable udsigt kan beundres fra værelset.

Valentines i paradis

© Ladera

Hvis du og dit livs kærlighed trænger til, at komme væk fra det kolde Nord, hvorfor så ikke tage i paradis? På den caribiske ø St. Lucia ligger Resort Ladera midt i regnskoven. Med vidunderlig udsigt og værelser med privat pool og udsigt, er det et perfekt sted, at nyde hinandens selvskab.

Forkæl jer selv

© Hotel Vejlefjord

Et afslappende well-ness ophold er altid en god idé, og ved Vejle Fjord ligger et skønt hotel. Med hotellets beliggenhed er der rig mulighed for romantiske gåture, og hotellet byder også på både lækker mad og spa. Kom væk fra hverdagens stress, og sæt tid af til, at nyde hinandens selvskab på Hotel Vejlefjord.

Hanging Gardens of Bali

© Hanging Gardens of Bali

Dette ultra luksuriøse hotel "Hanging Gardens of Bali" byder på udsigt over Ayung-floden, spa, 3 lækre restauranter, og villaer med privat infinity-pool. Så hvis du og din store kærlighed er til ekstravagance og romantik, så er det her det perfekte sted at tage på ophold.

Romantik på den anden side af broen

© Ystad Saltsjöbad

Afslapning, forkælelse og lækker mad – det er hvad de fleste af os, vil have ud af et ophold med vores bedre halvdel. Det finder man med garanti på Ystad Saltsjöbad. Man kan nyde en flaske champagne i deres par-bad, gå en tur ved stranden, eller opleve "The Creek Experience" som er en komplet kropsbehandling med oplevelser for alle sanserne. Afsted med jer!

Underjordisk vidunder

© Grotta Palazzese

Omfavnet at klippevægge, blødt lys og hyggelig stemning kan du nyde din mad på hotel Grotta Palazzese i Italien. Stedet har en romantisk og nærmest eventyrlig stemning, som bare må opleves. Book et valentinsophold her – så kommer i hjem mere forelskede end nogensinde.

Se flere billeder her.

Relaterede Artikler