Valentinsdag nærmer sig – 7 forslag til romantiske ophold

Om du fejrer valentinsdag eller ej, er det en god undskyldning for, at tage på ophold.

Spaophold
© DuGlemmerDetAldrig

Har I brug for at komme helt ned i gear og få slappet godt og grundigt af? Så er et spaophold på Kurhotel Skadsborg det helt oplagte for jer. Her har I fri mulighed for at lytte til stilheden og sænke jer ned i vandet.

Romantisk ophold
© Ribehøj

Du behøver ikke rejse ud af landet for at finde et hyggeligt sted at fejre tosomheden. Ribehøj er en skøn perle nær Ribe, der med luksuriøse suiter og stemningsfulde bjælkeværelser skaber en hyggelig alpestemning. Og med privat jacuzzi kan man rigtig få varmen, selvom det er koldt udenfor.

Se flere billeder her.

Spaophold
© Kokkedal Slot

Kokkedal Slot kan I booste romantikken i slottes sansemættende spa. For en hel aften vil I have det luksuriøse spa område helt for jer selv, mens I kan nyde godt af champagne, frugt og nødder.

Spaophold
© Hotel Vejlefjord

Et weekend ophold med spa og wellness på Hotel Vejlefjord vil med garanti give jer fornyet energi. Der er mulighed for lange romantiske gåture i vidunderlig natur, og hotellet byder også på lækker mad og spa.

Restaurant med udsigt
© Bella Sky

På et luksuriøst ophold på Bella Sky, kan I genoplade batterierne. Med en formidabel udsigt over København kan I nyde godt af afslappende skønhedsbehandlinger, et stort spa område, gourmetmiddage og lækre cocktails.

© Ystad Saltsjöbad

Afslapning, forkælelse og lækker mad – det er hvad de fleste af os, vil have ud af et ophold med vores bedre halvdel. Det finder man med garanti på Ystad Saltsjöbad. Man kan nyde en flaske champagne i deres par-bad, gå en tur ved stranden, eller opleve "The Creek Experience" som er en komplet kropsbehandling med oplevelser for alle sanserne. Afsted med jer!

Romantisk ophold
© DuGlemmerDetAldrig

Kom væk fra hverdagens stress og nyd hinandens selskab på et spaophold på smukke Hotel Thinggaard. Med Nationalpark Thy som nabo byder Hotel Thinggaard på ren luksus og afslapning. I kan nyde godt af hotellets kurbad og forkæle smagsløgene på hotellets restaurant.