6 nyheder du skal glæde dig til at smage på Roskilde Festival
Blandt nyhederne er en bar, der er verdens første af sin slags.
AfBæredygtig festival
Roskilde Festival har et stort fokus på økologi og bæredygtighed.
Maden skal være minimum 90 procent økologisk og festivalen arbejder, med udgangspunkt i FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, for at sikre hele forsyningskæden, både i forhold til arbejdsvilkår, økologi og på at mindske CO2-aftryk og madspild.
Festivalen har gennem årene bevist, at maden skal bruges som en forandringsagent, og at en så stor begivenhed kan være med til at bane vejen for nytænkning, produktudvikling og mere bæredygtighed.
Her er 6 nyheder, som både er økologiske og bæredygtige - og som vi glæder os til at sætte tænderne i under årets festival.
Festivalen får sin egen øl
I år har Tuborg lavet en øl, specielt til Roskilde Festival: Tuborg Orange.
– Tuborg Orange er økologisk, den er tørhumlet, og har noter af både mango, grapefrugt og lime. De eksotiske aromaer, som jeg tror, mange vil kunne lide, kommer af den sene tilsætning af humlesorterne Azacca, Motueka og Citra, siger Mads Egeskov Bach, Brand Manager for Tuborg.
Den nye Tuborg Orange kommer kun som fadøl, og får sin egen bar i Food Court - den vil kun blive solgt på indre plads på Roskilde Festival, onsdag til lørdag.