Tivoli løfter sløret for deres mest ambitiøse lysdesign nogensinde

Jul i Tivoli er en af årets mest stemningsfulde begivenheder. Og i år er hjerterne det helt store tema.

© Lasse Salling

Årets smukkeste lysdesign

I årets julesæson sætter Tivoli stort fokus på samhørighed, nærhed og kærlighed, der afspejler tidens ånd, når de lukker dørene op for Jul i Tivoli.

For at sende en kærlig hilsen til byens borgere har den prisbelønnede lysdesigner Jesper Kongshaug installeret Tivolis mest avanceret lysinstallation til dato: Et kæmpe stort lysende rødt hjerte på himlen, som et symbol på sammenhold og kærlighed til hinanden.

Billedet vil skifte karakter og lokation alt efter vejret og skyerne, og kan ses både i Tivoli og uden for haven.

© Tivoli

Hjerter som pejlepunkt

Overalt i haven vil der faktisk være hjerter at finde. Ved Nimb står et 3,5 meter højt, glødende hjerte og ned langs alleen ved Hovedindgangen er der tonsvis af glitrende Swarovski krystaller.

De mange hjerter er også tiltænkt til at være en guidende hånd til de mange gæster for at sikre optimal afstand til hinanden rundt i haven. I forlængelse vil en projektion med levende billeder af en gammeldags juleby lyse på himlen.

Selvom julen vil være anderledes i år, vil hele familien stadig kunne mærke den sædvanlige julestemning på plænen, og nyde en flæskestegssandwich eller en Tivoli-gløgg med både Stroh rom og ild i.

© Tivoli

Alle gæster skal reservere plads

Jul i Tivoli er hvert år en trængt affære. For første gang nogensinde er det nødvendigt at forudbestille en plads for at få adgang til haven.

– Vi ved godt, det bliver en anderledes forberedelse for vores gæster, at de nu skal reservere tid i forvejen, når de vil i Tivoli. Men det er nødvendigt for os at træffe disse forholdsregler. Vi håber, at gæsterne vil hjælpe os med at holde afstand og udvise tålmodighed, så vi sammen kommer igennem julesæsonen til fælles glæde, fortæller Tivolis direktør Susanne Mørch Koch.

Jul i Tivoli er fra den 13. november til 3. januar. Læs mere her og reserver en plads.