Julesnaps
© Foto: Pernille Greve, Styling og design: Lone Monna

Smuk, rød julesnaps med hindbær

Prøv denne skønne hjemmelavede snaps med hindbær og vanilje, der kun skal trække på køl i 3-4 dage.

Hjemmelavetsnaps med hindbær og vanilje

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 flaske

  • 600 g optøede hindbær
  • 1 l akvavit, fx Aalborg Basis eller vodka
  • 2 vaniljestang
  • 300 g sukker
  • 2 dl vand
  • 8 stjerneanis

Sådan gør du

  1. Kom de optøede hindbær i glasset med akvavit.
  1. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Mas vaniljekorn rundt i en skefuld af sukkeret på et bræt, så vaniljekornene fordeler sig.
  1. Kom sukker i en gryde med 1 dl vand, vaniljesukker, flækket vaniljestang og stjerneanis. Varm op, til sukkeret er helt opløst. Afkøl lagen.
  1. Hæld den afkølede sukkerlage med vaniljestang i glasset med hindbær og akvavit. Lad det trække på køl i mindst 3-4 dage og gerne i længere tid.
  1. Filtrér snapsen i et kaffefilter. Hæld hindbærsnapsen på flaske.

LÆS OGSÅ