london jul england ferie shopping julemarked
© Hyde Park

Jule getaway til London

Hyggelige markeder, storslået julelys og masser af muligheder for juleshopping. En oplagt weekendtur i juletiden!

It's Christmas time

Julen er en magisk tid, men hvis du synes, at du har set alt, hvad der er af jul i Danmark, så er England – nærmere London – et oplagt sted at indhente nye oplevelser. Se her vores guide til nogle af de hyggeligste steder i London i juletiden.

Hyde Park Winter Wonderland

Stedet lever i sandhed op til sit navn – winter wonderland. Hyde Park er ved juletid nok en af de mest hyggelige steder, du kan befinde dig. Stedet er fyldt med smukke dekorationer og julelys. Videre er der både tivoli og en stor skøjtebane, som skaber den helt rigtige julestemning.
Udover det flotte syn, som parken udgør, er dets julemarked "Angels Christmas market" også en forkælelse af alle sanserne. Her finder du kunsthåndværk fra hele verden, lækker mad og varme drikke, som holder kulden på afstand.

london jul england ferie shopping julemarked hyde park
© Hyde Park

Leadenhall Winter Festival

I anledningen af julen pynter Leadenhall Market op, og byder jer velkommen. Når der bliver sagt "jul", tænker vi straks: Gran, julekugler, lys og hyggelig stemning – og det er netop, hvad dette sted rummer. Gode mulighed for julegaveindkøb, og alt i alt et charmerende og hyggeligt, traditionelt London julemarked. Efter et besøg her, vil du helt sikkert komme i julestemning.

london jul england ferie shopping julemarked juletræ
© Leadenhall Market

Oxford Street

Besøg en af Londons vigtigste indkøbsgader, som ved juletid bliver beklædt med flotte julelys. I år er julelys udstillingen inspireret af faldende snefnug, og består af ialt 1778 lys dekorationer. Foretag dig alt dit juleshopping i storbyens travle indkøbsgade, og nyd julestemningen, som over en million mennesker ser frem til at opleve hvert eneste år.

london jul england ferie shopping julemarked oxfordstreet
© Ashleigh Arnott

The Royal Exchange

Hvert år rejses et over 7 meter højt træ ude foran The Royal Exchange.

london jul england ferie shopping julemarked juletræ julelys
© Seenlondon

Covent Garden

Intet mindre end billedeskønt og nærmest perfekt. Hvis du er i London i decembermåned, er du nødt til at besøge Covent Garden. Store julekugler, sløjfer af bånd, guirlander af misteltene og et stort juletræ med over 115.000 lysende stykker julepynt pryder omgivelserne. Nyd synet af de flotte dekorationer, og forkæl dig selv med noget varmt at drikke, i mens du kigger på butikker.

london jul england ferie shopping julemarked julekugler dekoration jule
© Andrew Thomas

Natural History Museum Ice Rank

Kan man næsten andet end komme i julestemning på en julepyntet skøjtebane? Natural History Museum huser Londons mest fortryllende skøjtebane, og er pyntet med lysende træer omkring banen, og i midten står det store juletræ og stråler. Hvis man fryser, eller bare ikke er til skøjtning, kan man nyde en kop varm chokolade, eller se på de glade skøjtende mennesker fra nærliggende caféer med udsigt over skøjtebanen.

london jul england ferie shopping julemarked skøjtebane skøjtning