De 6 flotteste juletræsfødder

Et smukt pyntet træ fortjener en flot juletræsfod. Her er nogle af vores favoritter.

juletræsfod ferm living messing guld
© Ferm Living

Et stilfuldt pyntet juletræ er et must i december måned – dog er juletræsfoden lige så vigtig som resten af pynten. I messingfarvet pulverlak vil denne fod passe flot til træet pyntet med de klassiske julefarver.

Juletræsfod, 599,00 kr., Ferm Living.

juletræsfod skagerak træ guld
© Skagerak

Det klassiske juletræ pyntes med en stjerne på toppen – hvorfor ikke gøre det samme ved bunden? I teaktræ og messing belagt stål vil juletræsfoden fra Skagerak pynte træet ligeså meget som stjernen på toppen.

Juletræsfod, 2095,00 kr., Skagerak.

juletræsfod house doctor stjerne moderne
© House Doctor

En juletræsfod kan nemt stabilisere juletræet og være elegant på samme tid: Denne fod fra House Doctor er praktisk men også sofistikeret og meget moderne i udtrykket.

Juletræsfod, House Doctor.

LÆS OGSÅ: Her er opskriften på verdens bedste vaniljekranse.

juletræsfod lene bjerre sort
© Lene Bjerre

Hvis du er mere til en juletræsfod, som ikke stjæler alt fokus, så burde du overveje denne sorte aluminiums juletræsfod fra Lene Bjerre. I sit enkle design vil den pynte – uden at kræve for meget opmærksomhed.

Juletræsfod, 999,95 kr., Lene Bjerre.

© Woodenmind

Med sit enkle og klassiske udtryk passer denne juletræsfod fra Woodenmind i massiv eg og messing ind i de fleste danske julehjem.

Juletræsfod, Woodenmind.

juletræsfod design stelton
© Stelton

Elegant udført i aluminium og bøgetræ er denne juletræsfod et pragteksemplar på nordisk design. Foden er tilmed praktisk, da der kan hældes vand i aluminiumsskålen, så træet holder sig frisk helt til d. 24. december.

Juletræsfod, 1199,00 kr., Stelton.