Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

De 6 flotteste juletræsfødder

Et smukt pyntet træ fortjener en flot juletræsfod. Her er nogle af vores favoritter.

juletræsfod ferm living messing guld

© Ferm Living

Et stilfuldt pyntet juletræ er et must i december måned – dog er juletræsfoden lige så vigtig som resten af pynten. I messingfarvet pulverlak vil denne fod passe flot til træet pyntet med de klassiske julefarver.

Juletræsfod, 599,00 kr., Ferm Living.

juletræsfod skagerak træ guld

© Skagerak

Det klassiske juletræ pyntes med en stjerne på toppen – hvorfor ikke gøre det samme ved bunden? I teaktræ og messing belagt stål vil juletræsfoden fra Skagerak pynte træet ligeså meget som stjernen på toppen.

Juletræsfod, 2095,00 kr., Skagerak.

juletræsfod house doctor stjerne moderne

© House Doctor

En juletræsfod kan nemt stabilisere juletræet og være elegant på samme tid: Denne fod fra House Doctor er praktisk men også sofistikeret og meget moderne i udtrykket.

Juletræsfod, House Doctor.

LÆS OGSÅ: Her er opskriften på verdens bedste vaniljekranse.

juletræsfod lene bjerre sort

© Lene Bjerre

Hvis du er mere til en juletræsfod, som ikke stjæler alt fokus, så burde du overveje denne sorte aluminiums juletræsfod fra Lene Bjerre. I sit enkle design vil den pynte – uden at kræve for meget opmærksomhed.

Juletræsfod, 999,95 kr., Lene Bjerre.

© Woodenmind

Med sit enkle og klassiske udtryk passer denne juletræsfod fra Woodenmind i massiv eg og messing ind i de fleste danske julehjem.

Juletræsfod, Woodenmind.

juletræsfod design stelton

© Stelton

Elegant udført i aluminium og bøgetræ er denne juletræsfod et pragteksemplar på nordisk design. Foden er tilmed praktisk, da der kan hældes vand i aluminiumsskålen, så træet holder sig frisk helt til d. 24. december.

Juletræsfod, 1199,00 kr., Stelton.

Relaterede Artikler