Her er 8 af vores mest utraditionelle badeværelser

Find inspiration til mere velvære og nydelse i hverdagen med nogle af vores mest anderledes og ekstraordinære baderum.

Eksklusivt badeværelse på hele tagetagen
© Styling: Elisabeth Kruse Foto: Maria Vous

Spadrøm på tagetagen

På tagetagen i denne bolig træder man ind i et rum, som emmer af velvære. Her har man gjort op med de traditionelle zoneinddelinger og i stedet valgt at placere en fritstående bruser midt i rummet.

Rummet er holdt i en simpel og minimalistisk stil, og der er kræset for detaljerne. Her har man mulighed for at tage en pause fra hverdagen og blot fokusere på selvforkælelse og ren afslapning.

Se hele badeværelset her.

Luksuriøst marmorbadeværelse
© Andreas Mikkel Hansen

Den rene marmordrøm

Dette badeværelse er skabt ud fra et ønske om et luksuriøst frirum, hvor velvære og selvforkælelse er i fokus. Og der er tænkt over hver en detalje i det unikke baderum.

Familien, som bor i huset, har blandt andet sørget for, at der strømmer musik ud af loftet på badeværelset, hvilket skaber en følelse af ro i rummet. For dem er det som at træde ind i en afslapningszone, fordi alt andet er lukket ude. De har også sørget for dufte, som giver en følelse af at være på et spa-hotel, og i gulvet er der indlagt gulvvarme.

Se hele badeværelset her.

Smukt badeværelse med terrazzogulv
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Når badeværelse og soveværelse smelter sammen

Det sorte gulv i soveværelset og det smukke terrazzogulv på badeværelset markerer en diskret overgang mellem de to rum, som ellers kun er opdelt af en glasvæg og et dekorativt gardin.

Det fritstående badekar står som en skulptur midt i rummet, hvor vandet kommer ned fra oven. Et rum som gemmer på mange unikke detaljer og masser af sjæl.

Se hele boligen her.

Råt badeværelse med beton og marmor
© Foto: Birgitta Wolfgang, Styling: Cora Lucaz
Råt badeværelse med beton og marmor
© Foto: Birgitta Wolfgang, Styling: Cora Lucaz

Enkelt og råt

Beton og marmor danner rammerne om dette rå badeværelse med mange fine detaljer. På trods af materialernes rå udtryk, bidrager de samtidig med varme og ro til det forholdsvis store rum.

Den store vask og spejlet deler på diskret vis rummet op i to afdelinger, så bruseafdelingen gøres mere privat.

Se hele boligen her.

Badeværelse i flotte materialer og med smuk udsigt
© Krista Keltanen/Living Inside

Nyd udsigten

Her kan man nyde udsigten til vandet og de smukke trætoppe, og dette endda mens man forkæler sig selv med et karbad.

Det smukke og stilrene badeværelse har et gennemgående enkelt, praktisk og stilrent udtryk, og det ligger i direkte forbindelse med husets største soveværelse.

Se hele boligen her.

Badeværelse der fungerer som et stort forkælelsesrum
© Maria Vous
Badeværelse fungerer som et stort forkælelsesrum
© Maria Vous

Et stort forkælelsesrum

Badekarret er fokuspunkt på dette store badeværelse, og det fungerer samtidig som samlingspunkt for familien på tre, som alle kan være i badekarret på én og samme tid.

Det moderne og luksuriøse rum har nogle smukke, gamle detaljer såsom de oprindelige døre, vinduer og karme, som er bevaret gennem renoveringen, og det tilfører masser af sjæl og personlighed til rummet.

Se hele badeværelset her.

Badeværelse med terrazzofliser
© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Terrazzodrømmen

Terrazzo vender stærkt tilbage i indretningen på de nordiske badeværelser, og her er det på smukkeste vis kombineret med egetræ og messingdetaljer.

De karakteristiske terrazzofliser giver et smukt og farverigt spil til resten af rummet og gør rummet unikt. Terrazzo er samtidig en praktisk og langsigtet løsning på badeværelset.

Se hele badeværelset her.