Se en marmordrøm af et badeværelse

Oplev badeværelset, der er en monumental hvid marmordrøm med masser af lys, musik, duft og plads til selvforkælelse.

Marmordrøm

I et gammelt hus fra 1893 har Sofie Listov-Raunkjær og familien for nylig forvandlet husets badeværelse til en monumental hvid marmordrøm med masser af lys, musik, duft og plads til selvforkælelse.

© Andreas Mikkel Hansen

Fra gangen åbnes døren til det betagende marmorbelagte badeværelse. Blød musik strømmer ud af højtalerne, en behagelig duft møder én i døren, og varmen i gulvet byder én velkommen i den hvide marmordrøm, hvor velvære og selvforkælelse er i centrum.

Selvforkælelse i fokus

Sofie Listov-Raunkjær er for nylig flyttet ind i et gammelt hus fra 1893 sammen med sin mand og lille søn. Inden de flyttede ind i huset, havde de flyttet en del rundt, hvilket havde givet dem en klar idé om, hvad deres drømmehjem skulle rumme. Især havde de et stort ønske om at skabe et funktionelt og æstetisk badeværelse, som skulle være et luksuriøst frirum, hvor selvforkælelse og velvære var i fokus. Det resulterede i denne drøm af et monumentalt badeværelse, hvor alle vægge, gulve og lofter er beklædt med luksuriøs hvid marmor, og hvor der er kælet for de sanselige detaljer, såsom lys, lyd, duft og taktilitet, som gør rummet indbydende at være i.

© Andreas Mikkel Hansen

Det klassiske stål-armatur med en grå detalje fra Vola blender perfekt ind med den melerede marmor.

© Andreas Mikkel Hansen

Beholder til sæbedispenserne har Sofie selv designet for at undgå, at sæben laver mærker i den fragile marmor.

© Andreas Mikkel Hansen

Med kun et enkelt vink strømmer det bløde vand ud af hanen.

© Andreas Mikkel Hansen

Det lille messing-håndtag leder en direkte ind i parrets walk-in-closet, som er udstyret med et blødt tæppe, som er rart at træde ind på med bare fødder.

© Andreas Mikkel Hansen

Den hængselsfrie spejldør med messinghåndtag agerer indgang til den hvide marmordrøm. Døren er fra Look-dk i Aarhus.

En lækker afslapningszone

– Stemningen på vores badeværelse, og i vores hjem generelt, skal være varm og indbydende. Det er vigtigt for mig, at mennesker, der kommer i mit hjem, føler sig godt tilpas i de omgivelser, vi har skabt. Det fremhæver jeg i materialer og små detaljer, fortæller Sofie. Hun har bl.a. sørget for, at der strømmer musik ud af loftet på badeværelset, hvilket skaber en ro i rummet. For hende er det som at træde ind i en afslapningszone, fordi rummet er helt lydtæt og lukker alt andet ude. Hun har også sørget for dufte, som giver en følelse af at være på et spa-hotel, og i gulvet er der indlagt gulvvarme.

I forhold til belysningen havde Sofie også en klar idé om, hvad hun ville have, og hun kontaktede derfor lysfirmaet EllisEllis for at sikre sig den helt rette belysning.

– Jeg har boet med meget dårligt lys i mine tidligere hjem, og har indset, hvor vigtigt det er med godt lys. Vi har fået det perfekte lys med dæmper, så vi kan indstille det efter behov, forklarer Sofie.

© Andreas Mikkel Hansen

Den rummelige bruseniche såvel som badekarret bagved er udstyret med beholdere til sæbe, conditioner og shampoo, og armaturerne er fra Vola.

Med referencer til luksushoteller

I dag har Sofie og den lille familie fået det store, lyse og rummelige badeværelse, som de drømte om. Rummet er betagende for øjet, det vækker referencer til luksushoteller, og ikke mindst er der plads til hele familien. Den lille søn har en fest i det store badekar med sine små kusiner og fætre, og i den travle hverdag har Sofie og hendes mand hver deres vask.

– Det er superskønt, da vi er travle mennesker. Når vi står og gør os klar om morgenen, er det bare det bedste, at vi har hver vores vask og spejl med lys. Vi er meget tilfredse med vores nye badeværelse, siger Sofie.

© Andreas Mikkel Hansen

Den indbyggede hylde fungerer som dekorativ udstilling af velduftende produkter som eksklusive parfumer og olier.