Guide: Få stilen fra Lukas Grahams unikke badeværelser

Farver, mønstre, eksklusive detaljer og et personligt touch karakteriserer Lukas Forchhammer, forsanger i bandet Lukas Graham, og hans kærestes to badeværelser. Få inspiration til stilen her.

Farverigt og mønstret badeværelse
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Skru op for farver og mønstre

På begge parrets badeværelser er der eksperimenteret med forskellige farver og mønstre.

Særligt det ene badeværelse skiller sig ud med en kombination af hvide, blå, grå og lyserøde farvetoner på væggene samt nogle flotte mørkeblå fliser på gulvet. Mens fliserne på dette badeværelse danner et flot diamantformet mønster på gulvet, er der på det andet badeværelse et eksklusivt sildebensmønster lavet af lysegrå klinker med et svagt farvespil i.

De mønstrede og farvede fliser på begge badeværelser er alle fra Marokk.dk. For eksempel har de brugt disse håndlavede "diamond north sea"-cementfliser. De kan fås her.

Flotte badeværelsesfliser
© Marokk

Tag modige valg

Hvis du vil ramme samme stil som på Lukas Forchhammer og kærestens badeværelser, skal du altså ikke være bange for at kaste dig ud i flere forskellige farver og gerne nogle lidt utraditionelle farver såsom den sarte lyserøde og den mørkeblå.

Vær heller ikke bange for at kombinere flere forskellige mønstre, som parret har gjort det på gulvet og væggene på begge badeværelser. De forskellige mønstre giver et unikt og eksklusivt look.

Eksklusivt badeværelse med messingdetaljer
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Messing med måde

Der er tilført et eksklusivt touch til hver af de to badeværelser med smukke messingdetaljer. For eksempel er alle armaturer samt de store, luksuriøse brusehoveder i messing, og derudover er der en fin og særpræget messingkant på begge brusenicher samt badekarret.

Med messing kan du ganske let skabe et eksklusivt og luksuriøst udtryk på dit badeværelse. Find for eksempel nogle fine messingarmaturer og lad dem gå igen i både bruseniche og ved håndvasken.

Fuldend det eksklusive look med små og diskrete messingdetaljer såsom en bordlampe med messingfod, som parret har gjort det på deres ene badeværelse, eller find nogle fine nipsting i messing. Pas dog på ikke at overdrive med messingdetaljerne, da det kan skabe et forvirrende og meget ensartet udtryk.

Alle armaturerne på de to badeværelser er fra Vola.

Eksklusivt badeværelse med flot badeværelsesmøbel i egetræ
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Glem ikke væggene

Det er sjældent, at man ser en billedvæg på badeværelset, men det har Lukas Forchhammer og kæresten Rillo formået at passe rigtig godt ind på deres ene badeværelse.

En billedvæg giver noget personlighed og et anderledes udtryk til badeværelset, som ellers godt kan risikere at blive meget enkelt og kedeligt.

Du kan eventuelt snige nogle farverige plakater eller personlige fotografier ind i nogle af rammerne, hvis du vil skabe et endnu mere personligt badeværelse, som de har gjort det.

LÆS OGSÅ: 15 dekorative spejle der giver badeværelset et boost.

Eksklusivt badeværelse med fliser i sildebensmønster
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Tilfør varme med træelementer

Træ er perfekt til at bløde kolde farver op, og de smukke badeværelsesmøbler i træ på parrets badeværelser formår virkelig at tilføre noget varme til de ellers kolde farver i de to rum.

Badeværelsesmøblerne er i egetræ og snedkerlavet af Focus Plus.

Stjæl stilen og brug træelementer i form af et lækkert badeværelsesmøbel, nogle opbevaringskasser eller små nipsting i træ for på den måde at bringe noget varme ind i rummet, som samtidig giver en hyggelig og eksklusiv stemning på badeværelset.

Prikken over i’et

Med lækre og velduftende sæber i flotte dispensere kan du let skabe en eksklusiv stemning på badeværelset, som parret har gjort.

Invester i nogle lækre håndsæber og tilhørende håndcremer, og lad dem være prikken over i’et på badeværelset.