Udendørsbelysning

Circus
© bobedre.dk

Circus fra Ateljé Lyktan. Fremstillet i sort aluminium. H 11,4 cm, diam. 14 cm, 1695 kr., Platform Cph.

Allsång
© bobedre.dk

Allsång er en solcelledrevet udelampe, som fås i mange forskellige farver, 49 kr., Ikea.

Metro
© bobedre.dk

Metro fra svenske Zero er designet af Fredrik Mattson. Fremstillet i polykarbonat, lakeret metal og hærdet glas. H 3 meter, 15.654 kr., Luminex.

Bell
© bobedre.dk

Bell i aluminium fås i ti forskellige farver. Diam. 17 cm, h 23,5 x l 42 cm, 2350 kr., Eleanor Home.

Superarchimoon
© bobedre.dk

Superarchimoon som Philippe Starck designede i 2006, er blevet frisket op med spritnye skærme fra udemøbelproducenten Dedon. Den viste hedder Green Wall. H 214 x b 242 cm, 79.000 kr., Flos.

Atome
© bobedre.dk

Atome fra franske SCE er netop kommet i en udendørs version til 11-W-lavenergipærer med 4 meter gummiledning. H 41 x b 50 cm, 1195 kr., Modi Form.

Uovo di Colombo
© bobedre.dk

Uovo di Colombo er designet af Carlo Colombo for Serralunga1825. Har indbygget LED og opladeligt batteri, der holder op til 20 timer, hvilket gør, at den kan placeres overalt. Diam. 80 cm, 4350 kr., Join Agenturer.

Micro Up/Down
© bobedre.dk

Micro Up/Down er fremstillet i aluminium med LED-lys. Lyser både op og ned, hvilket giver en smuk effekt. H 12,6 x b 5 cm, 1995 kr., Light Point.

Pagode
© bobedre.dk

Pagode er designet af Bent Seslef. Ved at skifte effektskærmene kan man variere nuancerne i farven på lyset. Der er også mulighed for at montere husnummer, navneskilt, logo osv. på lampen. H 90 cm. Fra 1498 kr., Seslef Design.

Cube
© bobedre.dk

Cube er designet af Ronni Gol for Illumina Lighting. Fremstillet i aluminium. H 80 cm. Fås i farverne hvid, sort og sølv. 2850 kr., Light Point.

Gregg Outdoor
© bobedre.dk

Gregg Outdoor fra italienske Foscarini. Designet af Ludovica og Roberto Palomba. Fremstillet i polypropylen. Fås i tre størelser, fx h 51 x b 59 cm, 2866 kr., CasaLab.

Fyrtønden
© bobedre.dk

Fyrtønden er fremstillet i kobber og designet af Asger Bay Christensen. H 15,8 cm, diam. 10 cm, 2472 kr., Asger BC Lys

Cone
© bobedre.dk

Cone er designet af designstudiet Propeller for svenske Zero. Fremstillet i aluminium og hærdet glas. H 70 x b 54,5 cm, 11.088 kr., Luminex.

Solvinden
© bobedre.dk

Solvinden er en udendørslampe med indendørslook. Den er solcelledrevet og fås i fire farver. 179 kr., Ikea.

Lampares
© bobedre.dk

Lampares fra Vondom fås i tre størrelser, diam. 30, 40 og 60 cm, og i seks forskellige farver. Fås med LED, der skifter farver via fjernbetjening. Fra 1528 kr., ConceptLight.

Logo LED
© bobedre.dk

Logo LED fremstillet i aluminium. H 72 x b 11,2 cm, 9080 kr., DeltaLight.

Rubbie
© bobedre.dk

Rubbie med gummibelægning er designet af Peter Bysted. Er netop blevet tildelt den britiske Lighting Design Award for bedste udendørs produkt 2011. H 71,6 cm, diam. 40 cm, fra 13.195 kr., Louis Poulsen.

Lenta
© bobedre.dk

Lenta er designet af Davide Groppi til ære for en anden designer - nemlig Paola Lenti. Akrylskærm og metaltop. H 40 cm, diam. 20 cm, 4695 kr., EllisEllis.

Concrete
© bobedre.dk

Concrete er designet af Mario Nanni for italienske Viabizzuno. Fremstillet i beton. Kan også fungere som cykelstativ. H 100 x b 20 cm. Fra 17.296 kr., Bjarnhoff.

Fin udelampe, Bell
© bobedre.dk

Fin udelampe, Bell i aluminium, certificeret til udendørs brug, fremstillet i Danmark, fås i mange forskellige farver, l 42 x h 23,5 cm, diam. 17 cm, 2350 kr., Eleanor Home.

Gulvlampe, Cube
© bobedre.dk

Gulvlampe, Cube i akryl til inde eller ude, designet af Henrik Pedersen, h 42 x b 50 x l 50 cm, 3499 kr., Bolia.

Lysende logik: Finurlig lanterne
© bobedre.dk

Lysende logik: Finurlig lanterne Amerikanske Franklin Gaw har skabt denne lille, finurlige lanterne, som både giver lys og fungerer som terrarium for et lille træ. Ideen er at skabe et link mellem menneske og natur, og når planten er stor nok, kan man plante den ud. Franklingaw.com.

Speciel gulvlampe
© bobedre.dk

Speciel gulvlampe til terrassen, Cube, i akryl, designet af Henrik Pedersen, h 42 x l 50 x b 50 cm, 3499 kr., Bolia.

Stemning i haven
© bobedre.dk

Stemning i haven Modulars udendørs øko-LED-lamper, Skifv, står som stemningsfulde paddehatte eller små lysende skulpturer i græsset. Fås i fire neutrale nuancer i en lav og en høj udgave. Diam. 35 cm, fra 6100 kr., Møller & Rothe.

Icon
© bobedre.dk

Icon Det rene, simple design er intentionelt. Icon kombinerer to geometriske former; en cyling og en halvkugle. Formen og faven på Icon er ensartet både nat og dag. Farver ser hvid ud i dagslys og om aften er den hvide farve svagt oplyst indefra.

Brug solens energi til at skabe mere lys
© bobedre.dk

Brug solens energi til at skabe mere lys Solvinden, solcelledrevet belysning til haven, h 10 cm, diam. 18 cm, 49 kr., Ikea.

Speciel lampe til de lune aftener
© bobedre.dk

Speciel lampe til de lune aftener Outdoor, i eg og gummi, designet af Henrik Pedersen, fås også i blå, h 37 x b 25 cm, 1499 kr., Bolia.

Duna
© bobedre.dk

Duna er egentlig til udendørsbrug. Designer Antonio Miró har været inspireret af fakler, der er stukket ned i sandet. Beholderen kan da også fyldes med sand. H 176,5 cm, 9735 kr., Lampefeber.-

Årets lampe
© bobedre.dk

Årets lampe Lighthouse designet af Ronan og Erwan Bouroullec for Established & Sons. Kombinationen af den tunge marmorbase og det lette glas giver Lighthouse et unikt udtryk. “De franske designerbrødre har studeret den traditionelle glaspusterkunst og formidler den på innovativ vis videre i et meget moderne lampedesign.”

Lighthouse
© bobedre.dk

Lighthouse Designet af Ronan og Erwan Bouroullec for Established & Sons. Glasset synes næsten at være kommet direkte fra glaspusterens blæsepibe, sådan som det næsten svæver hen over den solide marmorbase. De franske designerbrødre har været stærkt inspirerede af traditionelt glashåndværk, men resultatet er en helt unik og overraskende lampe i materialer, der klæder hinanden ud over det sædvanlige.

Ono
© bobedre.dk

Ono fra Davide Groppi er designet af Marco Merendi, som har formået at skabe en sammensætning af beton og runde former, der tilsammen skaber en unik gulvlampe. H 42 cm, diam. 32 cm. 6195 kr., EllisEllis.

De stemningsfulde sten
© bobedre.dk

De stemningsfulde sten fra Oluce har fået en storebror i form af en XL – h 30 x b 45 x l 63 cm. Outdoor Stone er designet af Marta Laudani & Marco Romanelli og fremstillet i hvidt slagfast plast. LED-version 2875 kr., Modiform.

Topix LX
© bobedre.dk

Topix LX fra Delta Light er en stemningsfuld aluminiumslampe med LED, der bruger væggen til at reflektere lyset, så det forvandler sig til lyskunst. H 20 x b 9,6 x d 9,6 cm, 3393,75 kr., Delta Light.

Cube
© bobedre.dk

Cube er en ny serie i udendørs væglamper og standerlamper/pullerter. Serien er designet af Ronni Gol for det danske Illumina Lighting. Den viste stander med cube i to størrelser 10 x 10 x 10 cm og 15 x 15 x 15 cm. til 1695 og 2395 kr., Light Point.

Nest
© bobedre.dk

Nest er en ny organisk udelampe, der har hentet sit formsprog i naturen. Designet har Bystrup Arkitekter stået for. Fremstillet i aluminium og glas. H 433 cm, diam. 75 cm, 22.000 kr., Louis Poulsen.

The Great JJ's lillebror
© bobedre.dk

The Great JJ's lillebror blev skabt helt tilbage i 1937 af den norske designer Jac Jacobsen, og lampens stilrene og tidsløse udtryk har gjort den til en af de mest populære arkitektlamper på verdensplan. Nu fås den også i XXL-udgave som udendørsmodel, så man kan få en humoristisk stemning ude på terrassen. Fås i sort, hvid og grå. H 420 x b 385 cm, diam. 56 cm, 57.995 kr., Light Point.

Spessorina p
© bobedre.dk

Spessorina p løftes ved hjælp af et hånd- tag på toppen let ud til havebordet en lun aften. LED-lyset løber ned ad en 22 karats bladguldsbelagt slidse, og lampen er designet af Claudio Silvestrin og Mario Nanni for Viabizzuno. Spessorina p kan lyse op til 8 timer på det indbyggede batteri, der kan oplades på ca. 8 timer. B 5 x h 35 x d 6 cm, 4995 kr., Bjarnhoff A/S. , 4995 kr., Bjarnhoff A/S.

Belvedere
© bobedre.dk

Belvedere er designet af Antonio Citterio og Toan Nguyen for italienske Flos. Lampen falder nærmest i ét med naturen på grund af sine organiske former. Fremstillet i pulverlakeret aluminium. H 90 cm. I udgave med LED koster den 7063 kr., Flos.

Zoe
© bobedre.dk

Zoe er en helt ny udendørslampe med indendørs look fra XAL. Fremstillet i pulverlakeret stål og akrylglas med indbyggede solceller og LED-teknologi. Lampen lades op på cirka 15 timer, så der er lys nok, når mørket falder på. H 185 cm, diam. 47 cm, pris endnu ikke fastsat, Luceplan.

Zhora
© bobedre.dk

Zhora er en gulvlampe i stål med huller i skærmen, der bryder lyset i smukke og legende mønstre. Lampen er fra italienske Ares. H 35 cm, diam 25 cm, 3267 kr., Møller & Rothe.

Udelampe, Solig
© bobedre.dk

Udelampe, Solig solcelledrevet belysning, h 9 cm, diam. 18 cm, 69 kr., Ikea.

Solcelledrevet lampe
© bobedre.dk

Solcelledrevet lampe Solig, med lysrør, kan lægges i et bed eller vikles omkring et træ som en slange, 119 kr., Ikea.

Udendørslampe, Solar Ball Light
© bobedre.dk

Udendørslampe, Solar Ball Light med solopladelige celler, h 30 cm, diam. 14,5 cm, 149 kr., Designdelicatessen.

Belvedere
© bobedre.dk

Belvedere er designet af Antonio Citterio og Toan Nguyen for italienske Flos. Med sin organiske form falder lampen i med naturen. Fremstillet i pulverlakeret aluminium. H 90 cm. Med LED, 7063 kr., Flos.

Solig
© bobedre.dk

Solig er en nyhed fra Ikea. Den lille bordlampe til terrassen er solcelledrevet og fås i rød, hvid eller sort. 199 kr., IKEA.

Mora
© bobedre.dk

Mora fra spanske Vondom er designet af Javier Mariscal. Lyset er stemningsfuldt, og lampen er forsynet med et håndtag, så den kan hænges op. H 58 cm eller 103 cm. Fra 2212 kr., Conceptlight.

Lysende bolde
© bobedre.dk

Lysende bolde Lysende bolde designet af Annette Lund Andersen. Lampen står på et spyd, som får den til at se svævende ud. Lampen udnytter LED-teknologi, der bruger bare 2 W i timen. Diameter 30 cm, fra 1599 kr., Eventyrhaver.dk.

Chilone Parete
© bobedre.dk

Chilone Parete Designet af Ernesto Gismondi for italienske Artemide. Fremstillet i aluminium, Artemide.

Ciclope er skabt af Alessandro Pedretti
© bobedre.dk

Ciclope er skabt af Alessandro Pedretti Den blev præsenteret i Milano tidligere på året og er fremstillet i aluminium. Den anvender naturligvis levenergi-LED-lys og fås i to størrelser: h 50 x b 11 cm og h 90 x b 11 cm. Endnu ikke prissat., Artemide.

A(r)mor fra Modular
© bobedre.dk

A(r)mor fra Modular kan monteres både på jorden og på væggen. Den fås i forskellige modeller. Den viste er sort med LED-dioder. L 29,8 x b 20,2 x h 5,6 cm. 6836 kr., Møller & Rothe.

WallFlower er designet af Marcel Wanders
© bobedre.dk

WallFlower er designet af Marcel Wanders Selv beskriver han lamperne som små stjerner, der falder fra himlen forklædt som lysende blomster. Fremstillet i glas med indbygget LED-diode, Flos.

Lampion fra Rotaliana
© bobedre.dk

Lampion fra Rotaliana er udført i silikone i farverne orange, grøn og hvid. Den fås i tre versioner til væg, ophæng eller som bordlampe. Lampen bruger energipære og koster 995 kr., Modi Form.

Spar på strømmen
© bobedre.dk

Spar på strømmen med disse lamper fra Ikea. De lysende pæle får deres energi fra sollyset i dagtimerne, så de kan lyse natten op. H 53 cm. 79 kr. pr. stk. Ikea.

Gerardo fra Wever & Ducré
© bobedre.dk

Gerardo fra Wever & Ducré skaber en sti på eksempelvis græsplænen og bryder med traditionen om, at kun indkørslen og havegangen har ret til at markerer deres linjer med lys. På den måde fremhæver Gerardo områder af haven, der ellers ville ligge hen i mørke. L 68 x b 10,8 cm. Fra 5840 kr. Delux.

Cube XL fra Illumina Lighting
© bobedre.dk

Cube XL fra Illumina Lighting er en lysende aluminiumskube, hvor et blødt lys spreder sig mod jorden og konstrasteres af en opadgående skarp lyskejle. H 15 x b 15 x d 15 cm. Fås i sort og hvid. Som ekstraudstyr fås en metalplade, der fungerer som navneskilt. 1495 kr. Plade 249 kr., Light Point.

Gilippo fra Artemide
© bobedre.dk

Gilippo fra Artemide består af seks , sammenhængende LED-elementer designet af Michele De Lucchi. Lamperne er fremstillet af forstøbt termoplast og hænger sammen i ledninger med 80 cm mellemrum. De er perfekte til at skabe stier eller rumindelinger i græsset. H 5 cm, diam. 10,3 cm. Endnu ikke prissat, Artemide.

Nordic er designet af
© bobedre.dk

Nordic er designet af Henrik Bønnelycke for tyske Helestra. Fremstillet i aluminium og rustfrit stål med T5-lysrør og LED. H 120 x b 22 x d 4,5 cm. 9542 kr., On the Spot.

Euphorbia
© bobedre.dk

Euphorbia Euphorbia er skabt af spanske Patricia Urquiola for Flos. Lampen har fået sit navn efter en af antikkens lægeplanter og er udformet i aluminium. Euphorbia benytter energibesparende LED-dioder og fås som pendel, bord- eller gulvlampe. Den viste gulvlampe fås i to størrelser: h 78 cm, diam. 34 cm og h 150 cm, diam. 36,5 cm., fra Flos.

Fall fra Modular
© bobedre.dk

Fall fra Modular er lige ved at tippe over, men står alligevel fast. Fremstillet i aluminium i fire størrelser. Fra h 14 x b 10,6 x l 12,8 cm til h 58 x b 10,6 x l 29,8 cm. Priser fra 4200 kr., Møller & Rothe.

Grande Costanza Open Air
© bobedre.dk

Grande Costanza Open Air fra italienske Luceplan er designet af Paolo Rizzatto. Udendørslampen med det indendørs look er fremstillet i rustfrit stål og plast. H 221 cm, diam. 70 cm. 5213 kr., Luceplan.

Solig fra Ikea
© bobedre.dk

Solig fra Ikea er en transparent hvid, solcelledrevet halvkugle med en diameter på 18 cm. Skaber miljørigtig stemning, når mørket falder på. 79 kr. pr. stk., Ikea.

Outlines fra belgiske TossB
© bobedre.dk

Outlines fra belgiske TossB i aluminium og rustfrit stål kan monteres både på væggen og på jorden. Lampen findes i fire længder: 65, 95, 125 og 155 cm. Alle versionerne er 20 cm brede og 11 cm høje. Pris 5895, 6595, 7395 og 9195 kr., Mekavi.

Frame fra B. Lux
© bobedre.dk

Frame fra B. Lux har form som et rektangulært prisme med afrundede hjørner. Fremstillet af aluminium og glas. Designet har Mario Ruiz stået for. Fås i tre størrelser. Den viste og mindste måler h 42,5 x b 21,5 x d 21,5 cm. Fra ca. 3500 kr., Roomshop.dk

Tragten
© bobedre.dk

Tragten Tragten er en smuk og enkel udendørslampe, som både fås i kobber til 6939 kr. og i anodiseret aluminium til 3739 kr. Lampens diameter er 20 cm, og det blændfri lys kan både komme fra en sparepære, en halogenpære eller dioder, Asger BC Lys.

Elysion Outdoor
© bobedre.dk

Elysion Outdoor fra Le Klint er en smuk udendørs lysskulptur fremstillet af støbt plast med fod af varmgalvaniseret støbejern. Poul Christiansen har stået for designet, som tåler al slags vejr. Lampen kan desuden tændes og dæmpes inde fra huset via en fjernbetjening med en rækkevidde på op til 30 m. H 150 cm. 9995 kr., Le Klint.

Primula W (GY 6,35)
© bobedre.dk

Primula W (GY 6,35) Primula udendørsserien er baseret på effektivt, blændingsfrit lys, der udnytter lyset fra lyskilden optimalt. Det gør Primula ved at kombinere flere optiske elementer, der bl.a.anvender spildlyset. I serien findes pullert i to højder samt væglampe.

Primula B2 (GY 6,35)
© bobedre.dk

Primula B2 (GY 6,35) Primula udendørsserien er baseret på effektivt, blændingsfrit lys, der udnytter lyset fra lyskilden optimalt. Det gør Primula ved at kombinere flere optiske elementer, der bl.a.anvender spildlyset. I serien findes pullert i to højder samt væglampe.

Primula B1 (GY 6,35)
© bobedre.dk

Primula B1 (GY 6,35) Primula udendørsserien er baseret på effektivt, blændingsfrit lys, der udnytter lyset fra lyskilden optimalt. Det gør Primula ved at kombinere flere optiske elementer, der bl.a.anvender spildlyset. I serien findes pullert i to højder samt væglampe.

Hos Artemide
© bobedre.dk

Hos Artemide samledes blikkene om lampen Ciclope, designet af Alessandro Pedretti. Lampen anvender lavenergi-LED-lys, og er et elegant bud på fremtidens lys i haven. Artemide.com.

Elegante lamper
© bobedre.dk

Elegante lamper hører ikke længere kun til stuen. Plis Outdoor er en videreudvikling af indendørslampen Plis. Lampen har polythene-skærm og hvidlakeret aluminiumsstel. Fås i to varianter. 18.975 kr., Conceptlight.

Diamond
© bobedre.dk

Diamond er en udendørslampe i aluminium og slagfast polycarbonat, der ingen vedligeholdelse kræver. LED-lysdioderne brænder i 50.000 timer – 15 til 20 år – og har et lavt energi-forbrug på 8,7 watt . Pris 3975 kr., Lightyears.

FlowerPot Garden
© bobedre.dk

FlowerPot Garden Havelampe designet af Verner Panton, h 120 cm, skærmens diam. 23 cm, fås i fem farver, 2995 kr., Unique Interieur.

Få diamanter på væggen
© bobedre.dk

Få diamanter på væggen LED-lampe, designet af Mads Odgaard og udført i aluminium. Diamond, l 19,1 x b 19,1 cm, 3975 kr., Lightyears.

Original pullert
© bobedre.dk

Original pullert som giver et behageligt indirekte lys. Designet af J. Xuclá. Fås i satinstål og cortenstål. Noray, 27 x 27 x 27 cm, 8586 kr., Luceplan.

Diskret væglampe
© bobedre.dk

Diskret væglampe som leveres i børstet, poleret eller sort aluminium. Designet af Sebastian David Büscher. Miar, h 13 x b 13 x d 8 cm, 3720 kr., Lampefeber.

Send lyset i flere retninger
© bobedre.dk

Send lyset i flere retninger med Puk XL, diam. 10 cm, d 4 cm, 2866,25 kr., Deltalight.

Pullert, designet af danske Henrik Bønnelycke
© bobedre.dk

Pullert, designet af danske Henrik Bønnelycke i pulverlakeret aluminium med akrylsatineret front, fås i to størrelser. Tendo 44, h 68 cm, 2941,25 kr., h 138 cm, 4995 kr., On The Spot.

Strømlinet design til indkørslen
© bobedre.dk

Strømlinet design til indkørslen eller terrassen. Pullert i aluminium, som også fås i mange andre udgaver. Gaia Bollard, 25W/230V, h 50,6 cm, diam. 6 cm, fod diam. 9,9 cm, 2995 kr., Lightpoint.

Udendørs pullert i støbt aluminium
© bobedre.dk

Udendørs pullert i støbt aluminium sort med satineret akrylfront, 8xLED, 1W, h 51 x d 20 cm, 6603, 75 kr., On The Spot.

Loungestol, designet af Paola Lenti
© bobedre.dk

Loungestol, designet af Paola Lenti Frame, stel i aluminium og stål samt en slags snoet reb, som tåler vejr og vind, fås i mange farver og modeller, b 100 x h 74 cm, 18.000 kr., puder, Anne Nowak, 45 x 45 cm, 398 kr., Kurage, 25 x 50cm, 325 kr., alt fra Arkitektens Have, Merinopude, 35 x 55 cm, 399 kr., plaid, 130 x 190 cm, 100 % merinould, miks af elfenben og grå, begge dele fra Karmameju, bøger, fra 229 kr., R.O.O.M. Standerlampe, KXL, skærm i glasfiber og vejrbestandig plast, solid fod, h 210 cm, diam. 70 cm, 9380 kr., Agenlys.

Udendørsbelysningen kan gøres til
© bobedre.dk

Udendørsbelysningen kan gøres til en del af husets arkitektur med enkle lamper. Denne fås både med og uden frontplade i satineret akryl. Selve lampen er i anodiseret aluminium. Since, h 29 x b 29 x d 9 cm, 1665 kr., On The Spot.

Natur og belysning
© bobedre.dk

Natur og belysning kan kombineres elegant med disse lamper, der er designet af Sebastian David Büscher og leveres i mat eller poleret aluminium. Fås i to størrelser. Piek 50, h 50 cm, Piek 100, h 100 cm, begge med lampehoved-diam. 6 cm, l 10,1 cm, fra 2736 kr., Lampefeber.

En robotarm på væggen
© bobedre.dk

En robotarm på væggen Fås både til vægophæng og spot på jordspyd til haven. Alien, diam. 10 cm, l 10 cm, fra 930 kr. (spot), Agenlys.

Enkelheden er i højsædet
© bobedre.dk

Enkelheden er i højsædet hos belgiske Deltalight, også med deres nye væglampe, Aya Down Up, som kan bruges både inde og ude, 20W/230-240V, l 16,2 x b 12,5 x d 7,5 cm, 2141,25 kr., Deltalight.

Sæt spot på haven
© bobedre.dk

Sæt spot på haven med nedfældningsspot, der fx kan lave effekter på træer og buske. Mode, 35W/12V, diam. 11 cm, h 12 cm, 1695 kr., Lightpoint.

Verner Pantons berømte Flower Pot
© bobedre.dk

Verner Pantons berømte Flower Pot har bevæget sig udenfor, hvor dens runde former gør sig rigtig godt. Lampen giver et behageligt, blødt lys. Flower Pot, h 120 cm, skærm 23 x 16 cm, 2995 kr., Unique Interieur.

Ryk de mest robuste
© bobedre.dk

Ryk de mest robuste af dine lamper udendørs. Lampen her hedder meget passende Inout og kan holde til lidt af hvert vejr.. Den fås i farverne hvid, gul, rød og grå og er designet af Ramón Úbeda og Otto Canalda. Inout, h 66, 166 eller 215 cm, fra 5500 kr., Modiform.

Bliv inspireret af naturen
© bobedre.dk

Bliv inspireret af naturen og lys op med disse greninspirerede lamper, der fås i tre forskellige udagver og i khaki eller sort, Branch, h 34-64 cm, diam. 13 cm, 2978,75 kr., Møller og Rothe.

Solarbud
© bobedre.dk

Solarbud designet af Ross Lovegrove, er et ikon for mange designentusiaster, idet denne lampe var den første udendørslampe af sin slags, der via solceller kan lade batterierne op for at afgive diodelys om natten. Solarbud, 1170 kr., Luceplan.

Markér dine havegange
© bobedre.dk

Markér dine havegange med private gadelygter. Fås i aluminiumsfarve og er en lavenergi-lyskilde med sparepære, Statu TC, 230-240V,h 274,5 x d 40 cm, 17.673,50 kr., Deltalight.

Forlæng sommeraftenerne
© bobedre.dk

Forlæng sommeraftenerne En markise over terrassen holder duggen på afstand og holder på solens varme. Og fås nu også med indbygget lys. Sienna, med lys, motor og fjernbetjening, fra Faber. Markiserne skræddersys efter mål. Nærmeste forhandler og priser oplyses på tlf. 43 96 88 99 eller se mere på faber.com.

Lampen Sky
© bobedre.dk

Lampen Sky der er en hel skulptur i sig selv, er designet af Alfredo Häberli. Den kan monteres på væg eller som pullert på græs eller fliser og fås i farverne hvid, aluminium og rust samt med solceller, fra 3350 kr., Luceplan.

Stilrent lys på terrassen
© bobedre.dk

Stilrent lys på terrassen med denne dobbeltlampe fra Lightpoint. Fås i hvid, sølv eller aluminium og som enkeltlampe. Base 2, 2 x 35W/230V, b 16 x d 8,5 x h 8 cm, 2495 kr., Base 1, b 8,5 x d 8,5 x h 6,1 cm, 1695 kr., Lightpoint.

Gør haven til en lysende oplevelse
© bobedre.dk

Gør haven til en lysende oplevelse ved hjælp af flere udendørslamper strøet ud på den grønne plæne. Lamper, CrossOver Medium, kan også bruges indendørs, diam. 33 cm, h 26 cm, 1495 kr. pr. stk. ekskl. skærm, skærme 75-245 kr. pr. stk., Le Klint.

Langbord, bænke og stole
© bobedre.dk

Langbord, bænke og stole Viteo Solo, udført i termobehandlet ask, som bliver gråligt med tiden. Langbord, l 3,60 m, 31.900 kr., bænk, l 3,30m, 19.700 kr., stole 5650 kr. pr. stk., Punktum, gulvlampe, Light Cube, 40 x 40 x 40 cm plus sokkel på 6 cm, fås i hvid, rød, blå, grøn, gul, 3750 kr. pr. stk., Punktum. Puder, Merino, 50 x 50 cm, 100 % merinould, miks af elfenben og grå, Karmemeju. Mønstret pude, Anne Nowak, 60 x 60 cm, canvas i 100 % økologisk bomuld, 498 kr., Arkitektens have. Rund vase, 300 kr., R.O.O.M. Firkantede potter, privateje. Kaktus, 35 kr. pr. stk., Ikea. Aflange tallerkener, Parma, 35 x 22 cm, 115 kr. pr. stk., firkantede skåle, Parma, 16 x 16 cm, 65 kr. pr. stk., aflangt fad, Parma, 46 x 16 cm, 165 kr. pr. stk., glas, Sky, diverse mønstre, 70 kr. pr. stk, alt fra R.O.O.M. Bordlamper, Candela Cloud, h 15,5, diam. 5,7cm, oplades via induktion, 500 kr. for 2 stk., Hill Street. Standerlampe, KXL, skærm i glasfiber og vejrbestandig plast, solid fod, h 210 cm, diam. 70 cm, 9380 kr., Agenlys.

Led gæsterne på vej
© bobedre.dk

Led gæsterne på vej med lys i indkørslen. Denne pullert, designet af Knud Holscher, er i pulverlakeret aluminium. Primula B1, maks. 50W, h 50 cm, 3360 kr., Lightyears.

Sæt spot på de bedste steder
© bobedre.dk

Sæt spot på de bedste steder fx med dette udendørsarmatur, som fås i mange forskellige udgaver efter behov samt i hvid, sølv eller aluminium. Block 1, 35W/230V, fra 1295 kr., Lightpoint.

Lampe og rumdeler i ét
© bobedre.dk

Lampe og rumdeler i ét En smart løsning til terrassen, og væggen er beskyttet mod fugt og vand. Bundpladen er i forsinket stål, mens rammen er i olieret, massiv akacie. Äpplarö (rumdeler), b 78 x h 92 cm, 449 kr., Äpplarö (gulvlampe), skærmdiam. 10 cm, 379 kr., begge dele fra Ikea.

Fin, lille udendørslampe
© bobedre.dk

Fin, lille udendørslampe i børstet stål og med fast hoved. Fås også i kobber, messing, sort, hvid og alu samt i en udgave med lidt større lampehoved. Cuba, l 8 x b 6 x d 10,5 cm, bagplade diam. 5,5 cm, 2149 kr., Spotlight.

Lys på væggen
© bobedre.dk

Lys på væggen kan du få med dette op- og nedadlysende armatur, der fås i fx satineret alu, sort strukturlak og hvid højglans. Welcome Outdoor, h 16 x d 18 x b 18 cm, 1295 kr., Møller og Rothe.

Prisbelønnet udendørs bænksystem
© bobedre.dk

Prisbelønnet udendørs bænksystem som giver et behageligt indirekte lys under selve sædet. Bænksættet fås i farverne alu og rust samt med eller uden trælister og i forskellige størrelser. Empty Bench/DAB af J. Xuclá, fra 7457 kr., Luceplan.

Effektfuldt lys på jorden
© bobedre.dk

Effektfuldt lys på jorden med ganske flade spots. Fås i farverne sand, aluminium, khaki og sort struktur og i to udgaver, Armor G9 eller Armor Double G9, l 29,8 x b 20,2 x h 5,6 cm eller l 39,8 x b 22,2 x h 5,6 cm, fra 3355 kr., Møller og Rothe.

Rund bordfakkel
© bobedre.dk

Rund bordfakkel til olie. Rummer 0,8 liter. Diam. 16 cm, 365 kr., PK Design.

Væg- og standerlampen Sky
© bobedre.dk

Væg- og standerlampen Sky fås i to modeller formet i aluminium med top i plast. Fås med kompakt lysstofrør eller solenergi med LED. H 25 cm, 5233 kr. H 70 cm, 6799 kr., Luceplan.

Væg- og standerlampen Sky
© bobedre.dk

Væg- og standerlampen Sky fås i to modeller formet i aluminium med top i plast. Fås med kompakt lysstofrør eller solenergi med LED. H 25 cm, 5233 kr. H 70 cm, 6799 kr., Luceplan.

Nagy
© bobedre.dk

Nagy giver et bredt lys og er velegnet ved gangarealer. Fås i flere farver plast med transparent skærm. 32,5 x 13,5 cm, 1532 kr., Agen.

Wing 22 lyser
© bobedre.dk

Wing 22 lyser både op og ned og har lyskilde i power-LED. H 8 x b 33 x d 4,5 cm, 4130 kr., Deltalight.

Lysende pullert
© bobedre.dk

Lysende pullert til at sætte på terrassen eller rundt om i haven. Til lavenergipære. H 34 cm, diam. 48 cm. 3579 kr., On the spot.

Rund netron
© bobedre.dk

Rund netron LED-spot, velegnet til nedgravning i terrasse eller for at give dybde i haven - fx ved bedene. Diam. 12,5 cm. Fra 2302 kr., Flos.

Det lysende loungemøbel,
© bobedre.dk

Det lysende loungemøbel, Litebox, er formet i polypropylen og kan siddes på. B 50, 3058 kr. B 90 cm, 7374 kr. On The Spot.

Dekorationslampen
© bobedre.dk

Dekorationslampen LED's Step fås i fem farver til indbygning. Diam. 4,3 cm. Kræver LED-driver. 695 kr. pr. stk., Light Point.

Dekorationslampen
© bobedre.dk

Dekorationslampen LED's Step fås i fem farver til indbygning. Diam. 4,3 cm. Kræver LED-driver. 695 kr. pr. stk., Light Point.

Standerlampen Slim
© bobedre.dk

Standerlampen Slim lyser op som en tynd stribe i landskabet. Formet i rustfrit stål med akrylskærm i tre farver. H 134 cm, diam. 7 cm, 6816 kr., Lampefeber

Kvadratisk væglampe
© bobedre.dk

Kvadratisk væglampe Welcome, fås i aluminium, eloxeret bronze, sort metallic eller hvid højglans. B 18 x d 18 x h 18 cm. Fra 995 kr., Embacco.

Fall
© bobedre.dk

Fall hedder lampen fra Modular, der står som en skæv, lysende skulptur i haven. Fås i flere str. H 36 cm, 7200 kr., Møller og Rothe.

Lampen Iceland
© bobedre.dk

Lampen Iceland fås i to modeller og er formet i akryl. Væglampe b 15 x d 15 x h 20 cm, 5792 kr., On The Spot.

Lampen Iceland
© bobedre.dk

Lampen Iceland fås i to modeller og er formet i akryl. Pullert l 15 x b 15 x h 60 cm, 6460 kr., On The Spot.

De dråbeformede
© bobedre.dk

De dråbeformede lamper Ona fra Milan er formet i slagfast plast og fås både som pendel, stander- og loftslamper til udebrug. H 199 cm, 12.800 kr. H 47 cm, 2575 kr., Modi Form.

Anderledes udelampe
© bobedre.dk

Anderledes udelampe Stone 33, konstrueret som stålkurv med LED-lys i midten. Lampefyldet er rå italiensk marmorsten, men kan nemt udskiftes. B 20 x d 20 x h 20 cm, 1575 kr., Modiform.

Blank udelampe
© bobedre.dk

Blank udelampe i krom og glas, der lyser på batterier. Nadir Dome, h 26 cm, 899 kr., Herstal.

Stemningsfuldt udelys
© bobedre.dk

Stemningsfuldt udelys med den batteridrevne lampe i plast og krom. Nadir Basic, h 16 cm. 699 kr. pr. stk., Herstal.

Levende lys
© bobedre.dk

Levende lys til lange sommeraftener rundt om havebordet efter et veltilberedt måltid fra udekøkkenet. Oliver-olielamperne i beton fås i tre str. Som vist h 20 cm, 229 kr. og h 10 cm, 99 kr., Sirius.