Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kay Bojesen relancerer sjælden klassiker

Det blev Bojesens sidste design og har indtil nu kun været produceret i enkelte eksemplarer.

Kay Bojesen kanin

© Kay Bojesen

Et design som skiller sig ud

Kay Bojesens kanin er på mange måder særlig - den ligger nemlig lang fra de mange eksotiske dyr, som typisk forbindes med hans designjungle, og så blev den i sin tid kun fremstillet i enkelte eksemplarer.

Men nu er den sjældne gnaver ikke længere forbehold fåtallet: Kay Bojesen Denmark henter nemlig den gamle klassiker frem fra arkivet i original rød samt ny midnatsblå, der bringer karismatisk fornyelse til det fine design.

Kay Bojesen kanin

© Kay Bojesen

Kay Bojesens sidste design

Kay Bojesens designede den ikoniske kanin i 1957 - og det skulle blive et ganske særligt design. Bojesen døde nemlig året efter, og det satte dermed punktum for et af de mest originale universer i dansk designhistorie.

Nøjagtig ligesom de øvrige kaniner i flokken, så har forårets kulørte artsfæller bevægelighed i både hoved, arme og ben, så figuren dermed både kan sidde på alle fire og på hug.

De nye kaniner kan fås i butikkerne fra primo marts 2021 og koster 599,95 kr. (vejl.)

Kay Bojesen kanin

© Kay Bojesen