"Jeg synes jo, det skal være 100% bæredygtigt og genanvendeligt"

Ny podcast: I en ny podcast-serie går vi tæt på arvtagerne af den danske design-arv. Vi har talt med Mie Mogensen fra Small Revolution, der mener at fremtidens designere bærer et stort ansvar.

Small revolution Mie Mogensen Arvtagerne BO BEDRE podcast
© Christoffer Mygind Juul

Ny podcast-serie: Arvtagerne

I anledning af BO BEDREs 60 års jubilæum har vi mødt en række designere til en snak om, hvordan de forholder sig til den danske designarv og hvad de tror på for fremtidens klassikere.

Podcast-serien kalder vi Arvtagerne og i dette afsnit møder vi Mie Mogensen, der er den ene halvdel af designstudiet Small Revolution. Small Revolution er et designstudie skabt i 2019, med et ønske om at skabe en gennemgribende, politisk forandring med deres bæredygtige designløsninger af genbrugsplast. Den vision - sammen med deres design - fik i 2020 Small Revolution nomineret til en Design Award i kategorien Årets Upcoming.

– Jeg synes jo det skal være 100% bæredygtigt og genanvendeligt. Hvis det ikke er dét, så er det simpelthen bare ikke godt nok. Så er der ikke taget hånd om hele processen, så synes jeg faktisk det er uansvarligt. Så hvis du står nu og skal skabe et nyt design, så hav i hvert tilfælde det genanvendelig ben med. Det tror jeg på i fremtiden, siger Mie Mogensen.

Lyt til hele episoden herunder, eller i Spotify eller Apple Podcast.

LÆS OGSÅ