"Hans design indeholder så mange elementer, som er enormt relevante i vores samtid"

Ny podcast: I en ny podcast-serie går vi tæt på arvtagerne af den danske design-arv. I dette afsnit møder vi et designbrand, der har arvet rettighederne til en række design fra dansk designs guldalder.

BO BEDRE jubilæum mazo
© Christoffer Juul

Ny podcast-serie: Arvtagerne

I anledning af BO BEDREs 60 års jubilæum har vi mødt en række designere til en snak om, hvordan de forholder sig til den danske designarv og hvad de tror på for fremtidens klassikere.

Podcast-serien kalder vi Arvtagerne og i dette afsnit møder vi et designbrand, der i helt bogstavelig forstand er arvtagere af nogle designrettigheder fra dansk designs guldalder.

Danske Mazō er stiftet af Magnus Sangild, Louise Buus og Magnus Stephensen, som har arvet de eksklusive rettigheder til at relancere møbler af den danske arkitekt og møbelformgiver Magnus Læssøe Stephensen (1903-1984).

De tre mødtes i en kærlighed til den modernistiske tilgang til design, hvor funktion, materialer og håndværk er i centrum.

Netop den tilgang finder de i Magnus Læssøe Stephensens design, som de bringer ind i nutiden.

– Hele hans designfilosofi og hvordan han har arbejdet med design er vi enormt betaget af, fordi det indeholder så mange elementer, som vi også synes er enormt relevante i vores samtid, fortæller Magnus Sangild i podcasten.

Find Arvtagerne i Apple Podcast, Spotify eller lyt herunder.

LÆS OGSÅ