Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Design Awards sætter fokus på årets vigtigste trend

Et vigtigt skridt i den grønne retning.

Design Awards 2019 sætter fokus på bæredygtighed

Design Awards er årets designfest, hvor vi, Bolig Magasinet, Nordic Living og Costume Living går sammen om at hylde det bedste, dansk design.

I år er det 6. gang, at de prestigefulde priser uddeles, men denne gang er der en helt særlig ændring. I år har vi nemlig introduceret 2 nye, vigtige priser: Årets Grønne Brand og Årets Grønne Produkt.

De to priser hylder årets megatrend: Bæredygtighed. Priserne gives til henholdsvis et brand, som arbejder med recycling, upcycling eller cirkulær produktion, og et produkt, der med innovation og omtanke gør hverdagen mere bæredygtig.

Særligt i år har bæredygtighed for alvor været at få øje på i designbranchen, og allerede i begyndelsen af året udnævnte vores trendekspert det som værende årets vigtigste trend. Læs mere om hendes tanker om den vigtige sammensmeltningen af bæredygtighed og design her.

Stem på Årets Læserpris og deltag i konkurrencen om lækre B&O produkter

Håndplukket til dig