AndLight forener kunst og eksklusivt design i nyt samarbejde

I samarbejde med kunstner og skulptør Tine Min har AndLight anslået tonen for et nyt samarbejde, som bryder med kunstens placering og viser, hvordan kunst og design kan tale sammen.

Tine Min x AndLight
© AndLight

Støtte til kunst og kultur

Det er et unægteligt faktum, at design i enhver afskygning pulserer i København. Hos AndLight mener man, at kunst fortjener at blive eksponeret på en stilfuld måde, og med det nye tiltag ønsker brandet at støtte op og værne om nye såvel som etablerede kunstnere. Fokus er at præsentere kunsten på en innovativ måde blandt de eksklusive brands, AndLight også har til huse.

Tine Min x AndLight

I samarbejde med kunstneren Tine Min har AndLight skabt et univers, der illustrerer, hvordan kunst og design kan tale sammen, og hvordan man - helt lavpraktisk - kan bruges kunstnens innovative og organiske former i indretningen derhjemme.

Kunstneren, Tine Min, har skabt og udvalgt værker under overskriften AMORPHOUS, som betyder "uden nogen definerbar form". Disse værker vil kunne opleves fra den 20. marts 2022 i AndLights rustikke showroom på Tømmergravsgade og frem til midten af juni. Det vil desuden være muligt at købe Tine Mins værker i AndLights showroom.

– Da jeg besøgte AndLights showroom første gang, var jeg ikke i tvivl om, hvor vildt samarbejdet kunne blive. Det er et rum, som skal ses og bruges. Her ønsker jeg, som aktør, at skabe endnu mere dybde og sjæl, fortæller Tine Min.

Læs mere på AndLight's hjemmeside

Tine Min x AndLight
© AndLight
Tine Min x AndLight
© AndLight

LÆS OGSÅ

Tine Min x AndLight
© AndLight

LÆS OGSÅ