Tendenser: Sådan ser julen 2018 ud

Hvordan skal julen 2018 se ud, hvis du vil følge tendenserne? Blomsterdesigner, Annette Von Einem deler sit bud på trends for julen anno 2018.

© Annette von Einem

Sådan ser julen 2018 ud

Julen starter allerede i januar for mit vedkommende, hvor jeg køber ind til december og bestemmer hvilke farver og materialer skal dominere vores jul, så jeg har vidst et stykke tid, hvordan jeg vil tolke julen 2018.

Naturen er in

Kogler, mos, naturfarver, glimmer og guld er bare nogle af de tendenser, som fylder mit værksted i skrivende stund. Naturen er en klar tendens i år, og jeg arbejder meget med hvid-cremede nuancer, brun og mørkegrøn. De falder godt i tråd med de mørke og hjemlige toner, vi ser komme til udtryk i resten af designbranchen, hvor vi i de sidste par år har bevæget os længere væk fra de minimalistiske, hvide farver og længere imod tunge, mørke nuancer. Derfor arbejder vi også meget med naturmaterialer, du selv kan samle i mit julekursus med BO BEDRE.

© Annette von Einem

Kreativt kaos

November står i forberedelsens tegn for os, og der bliver arbejdet på højtryk for at nå det hele. Jeg har flere hænder i værkstedet til at lave kranse, stativer, blomsteropsæt osv. osv. Både til mine egne kurser, men også til hoteller og private arrangementer, hvor dekorationerne skaber stemning og personlighed. Jeg har haft min egen kollektion i to år nu, og jeg bliver stadig så stolt over at se den komme til live og bringe glæde for andre.

Men indtil vi er færdige, hersker det kreative kaos i mit lille hyggelige værksted, som jeg inviterer de skønne deltagere på julekurset indenfor til at opleve i november og december. Det glæder jeg mig til. Kan man lide jul, er det, det helt rigtige sted at være med glimmer, pynt, naturmaterialer og bånd alle vegne.

Din jul. Dine tendenser

Som trendsætter har jeg naturligvis en klar holdning til, hvilken vej julens trend går, men det er samtidig vigtigt for mig at understrege, at julen er personlig. Om den skal være overdådig eller minimalistisk er op til dig! Og ingen anden. Har du favorit-farver eller personligt pynt, du bruger år efter år, så brug dem igen. Julen handler først og fremmest om hygge, og selv om du kan udforske og fortolke julen, så skal den føles personlig. Derfor gør jeg også meget ud af at lære dig teknikker og metoder, som kan bruges med alle materialer, så du selv kan tolke din jul, som det passer dig.

LÆS OGSÅ: Traditionen tro: Vær med når d'Angleterre tænder julelysene.

© Annette von Einem

Lær at lave det selv

Jeg holder forskellige arrangementer i løbet af november og december, hvor jeg lærer håndværket fra mig. Har du ikke allerede tilmeldt dig mit julekursus med Bo Bedre, så gør det her.

I det kursus får du alt mit bedste materiale, og bliver udover selve kurset, inviteret til en eksklusiv medlemsaften i mit værksted, hvor du kommer med ind i maskinrummet.

Jeg holder også større arrangementer i november og december, som du kan læse om her.

Blandt andet min juleri-kursus den 5. december (som du kan vinde en billet til, hvis du er med på Bo Bedre kurset).

Relaterede Artikler