Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Se denne transparente glaspool i Indien

Den 20 meter lange glaspool i Indien vil forbinde to helt almindelige boligblokke i den indiske by Surat, Gujarat.

© PropTiger

Det luksuriøse boligkompleks i Surat, Gujarat i Indien vil snart blive udstyret med en 20 meter lang og 7 meter bred swimmingpool af glas. Poolen skal fungere som en slags tunnel, der forbinder to boligblokke.

Glaspoolen i Indien ligner til forveksling den vilde glaspool i London, som tjener samme formål som den indiske version - her kan beboere og gæster bl.a. svømme mellem de to boligblokke. Selvom den indiske pool til forveksling ligner glaspoolen i London, er det dog usikkert, om den skal bygges af samme materieler.

Læs også: Se denne nye, smukke bro i Taiwan.

Med den luksuriøse og transparente glaspool i Indien får beboerne mulighed for at nyde den smukke udsigt fra 12. etage, og når de hopper i poolen, kan de samtidig få en fornemmelse af at flyde henover byen.

Det er den indiske virksomhed 7 Star, som står bag udviklingen af glaspoolen i den indiske by, og man forventer, at poolen står klar i midten af 2016.

Håndplukket til dig