© HAL Architects

Nyd udsigten fra denne vilde glaspool i London

Denne 25 meter lange swimmingpool af glas er placeret mellem to boligblokke på ti etagers højde.

I Londons nye Nine Elms-kvarter vil det snart blive muligt at svømme i denne glaspool. Poolen, som forbinder to boligblokke, er placeret på tiende etages højde, er tre meter dyb og 25 meter lang.

Glaspoolen vil give beboere mulighed for at svømme frem og tilbage mellem bygningerne, mens de naturligvis kan nyde den vilde udsigt ud over London gennem det 20 cm tykke glas.

Læs også: Fremtidens skyskraber er dækket af jungle!

Arkitektfirmaet Arup Associates står bag glaspoolens design med særlig rådgivning fra designingeniørerne Eckersley O’Callagan og akvarium-designerne Reynolds. Og ønsket er, at glaspoolen skal lede tankerne hen på og minde om et akvarium.

Boligblokkene, som er udviklet af Ballymore Group, vil også rumme en stor tagterrasse med bar, spa og et orangeri. Derved får beboere og gæster mulighed for at gå fra bygning til bygning.

Læs også: Himmelsk arkitektur i to kilometers højde.

Selv forklarer Ballymore Group, at poolens klare og gennemsigtige struktur er resultatet af teknologiens fremskridt. Det vil derved blive en helt unik oplevelse at svømme i poolen, og det vil føles som at flyde i luften lige midt i London.