
Syltede små tomater med chili
Lige nu, hvor tomaterne smager allermest af sol og sommer, kan du med fordel sylte nogle af dem.
AfLone Kjær
Syltede små tomater med chili
1 Glas
Nyd dine hjemmesyltede tomater allerede i dag eller om et par uger, hvor de er bedst.
Det skal du bruge:
- 1 rød chili
- 3 dl eddike
- 3 dl sukker
- 3 laurbærblade
- 500 g cherrytomater – gerne forskellige farver
Sådan gør du:
- Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
- Kom eddike, sukker, chili og laurbærblade i en lille gryde og kog op.
- Skyl tomaterne og afdryp.
- Læg tomaterne i et skoldet glas og hæld lagen over.
- Afkøl og sæt låg på glasset.
- Opbevar det mørkt og køligt.
TIP:
Tomaterne smager skønt i en grøn salat med urter og feta. De kan også serveres som lækkert tilbehør til lidt ost.