Syltede små tomater med chili
© tia borgsmidt

Syltede små tomater med chili

Lige nu, hvor tomaterne smager allermest af sol og sommer, kan du med fordel sylte nogle af dem.

Syltede små tomater med chili

Nyd dine hjemmesyltede tomater allerede i dag eller om et par uger, hvor de er bedst.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 glas

  • 2 rød chili
  • 6 dl eddike
  • 6 dl sukker
  • 6 laurbærblade
  • 1000 g cherrytomater – gerne forskellige farver

Sådan gør du

  1. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
  1. Kom eddike, sukker, chili og laurbærblade i en lille gryde og kog op.
  1. Skyl tomaterne og afdryp.
  1. Læg tomaterne i et skoldet glas og hæld lagen over.
  1. Afkøl og sæt låg på glasset.
  1. Opbevar det mørkt og køligt.

Tomaterne smager skønt i en grøn salat med urter og feta. De kan også serveres som lækkert tilbehør til lidt ost.