© tia borgsmidt Tilbehør Syltede små tomater med chili Lige nu, hvor tomaterne smager allermest af sol og sommer, kan du med fordel sylte nogle af dem. Af Lone Kjær — 04. august 2022 Syltede små tomater med chili Nyd dine hjemmesyltede tomater allerede i dag eller om et par uger, hvor de er bedst. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 glas + 2 rød chili 6 dl eddike 6 dl sukker 6 laurbærblade 1000 g cherrytomater – gerne forskellige farver Sådan gør du Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Kom eddike, sukker, chili og laurbærblade i en lille gryde og kog op. Skyl tomaterne og afdryp. Læg tomaterne i et skoldet glas og hæld lagen over. Afkøl og sæt låg på glasset. Opbevar det mørkt og køligt. Tomaterne smager skønt i en grøn salat med urter og feta. De kan også serveres som lækkert tilbehør til lidt ost. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Dessert Opskrift på moutarde pepperoni – hjemmelavet tilbehør til ostefadet Hovedret Opskrift på simregryde med braiseret kylling i hvidvin med bønner, tomat og kapers Tilbehør Urtesalat med quinoa, radiser og feta Tilbehør Opskrift på sojaristede mandler og hasselnødder Tilbehør Nye danske kartofler i en lækker fyldig salat med spidskål og friskbælgede ærter