Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Italiensk kartoffelsalat med burrata og salsa verde

Prøv denne lækre kartoffelsalat som passer perfekt til grillede lammekoteletter eller kylling.

Lækker kartoffelsalat

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Italiensk kartoffelsalat med burrata og salsa verde

4 personer

Det skal du bruge:

  • ¾ kg små nye kartofler
  • 1 spsk. kapers
  • 50 g små grønne oliven, udstenede
  • 3 ansjosfileter
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • ½ dl olivenolie
  • Salt og peber
  • 200 g grønne snitbønner
  • 4 forårsløg
  • 1 kugle burrata
  • Kørvel eller spæd persille

Sådan gør du:

  1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Hæld vandet fra, skyl kartoflerne under den kolde hane, og lad dem så køle af.
  3. Miks kapers, oliven, ansjoser, hvidløg og eddike i en multihakker til en grov tapenade.
  4. Rør tapenaden sammen med olivenolie, og smag til med salt og peber.
  5. Halvér kartoflerne, og vend dem i salsa verde-dressingen.
  6. Blanchér bønnerne 1 min., og snit dem og forårsløgene.
  7. Vend grøntsagerne med kartofler og salsa verde, og anret på et fad.
  8. Læg osten ovenpå, og drys med friske krydderurter.
  9. Servér fx salaten til grillede lammekoteletter eller kylling.

Relaterede Artikler