© Mads Mogensen

Farverig salat med nektariner og rød quinoa

De sunde og farverige elementer gør salaten til menuens flotteste ret.

Salat med nektariner og rød quinoa

Byg din ret op som et kunstværk, som her, hvor blade og frugter blander sig i en flot farverig palet.

(4 personer)

  • 200 g rød quinoa
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lille radicchiosalat
  • 1 lille frisésalat
  • 2 store håndfulde rucola
  • 1 nektarin i både
  • 250 g gedeost, skåret i skiver

Dressing:

  • 1 spsk sennep
  • ½ citron
  • salt, peber
  • 75 ml koldpresset jomfruolivenolie

Til dekoration:

  • Friske timiangrene

Sådan gør du:

  1. Kog quinoaen efter pakkens anvisninger, tilføj salt og olie. Dræn og læg den i en stor skål. Lad den køle i en time.
  2. Mens quinoaen køler, bland sennep, citron, olivenolie, salt og peber i en lille skål. Rør med et piskeris, så det bliver blandet godt.
  3. Arrangér salatbladene i en stor salatskål, og tilføj nektarinbådene og dressingen. Læg dernæst quinoa og gedeost ovenpå. Pynt med friske timiangrene.