Thomas Rodes gazpacho af grillede grøntsager med hummer

Giv din gazpacho et sommerligt tvist med Thomas Rodes version af den kolde suppe, der tager din grillaften til en nyt niveau.

En gazpacho er en nem og frisk måde at få brugt sommerens råvarer på ifølge kok og iværksætter Thomas Rode, der her deler sin opskrift på en særlig version af den spanske klassiker. Her bliver grøntsagerne nemlig er stegt på grillen inden, så smagsnuancerne bliver fremhævet og kommer til sin ret. Den grillede hummer komplimenterer den kolde suppe godt, så den får dybde i smagen og mætter mere.

En kølig gazpacho er perfekt til de varme sommeraftner, hvor den både føles forfriskende og mættende. Her serveret med hummer. Styling: Lone Monna

© Thomas Dahl

Det skal du bruge

Hummere

  • 2 levende hummere á 600 g (du kan også bruge jomfruhummere)
  • 1 bundt frisk rosmarin

Den halvautomatiske HUB ll-kulgrill fra Everdure by Heston Blumenthal kommer med en rotisserie, der automatisk drejer rundt og kan justeres i højden med et enkelt tryk.

© Thomas Dahl