15 lækre og indbydende pastaretter

Vi har samlet 15 lækre og indbydende pastaretter med muslinger, kylling, oksemørbrad, spareribs og grønsager til dig, der leder efter den helt rigtige pastaopskrift.

Oksemørbrad med håndlavet pasta og syltede tomater

© Anders Schønnemann

Frisk pasta er let at lave, og så smager det bare bedre end købe pasta. Her får du opskriften på håndlavet pasta med oksemørbrad og syltede tomater.

Spareribs med pasta og bønner

© Anders Schønnemann

I denne opskrift laver marinaden og ribbenene en dejlig stegesky, som binder pastaen og kødet rigtig godt sammen.

Pasta med grillet kylling

© Anders Schønnemann

Få opskriften på den nemmeste pastaret med grillet kylling, som er utrolig hurtig at tilberede og lækker at spise.

Gratineret pasta med salsiccia

© Anders Schønnemann

Denne fyldige pastaret med italienske Salsiccia pølser og revet parmesan vil uden tvivl blive et hit derhjemme.

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara er en klassiker, og her serveres pastaretten med krabbekød istedet for bacon.

Italiensk fettucine med kylling og røget skinke

© John Bendtsen

Skøn opskrift på frisk italiensk fettucine, som er vendt sammen med en skefuld citronpesto. Servér med kylling svøbt i røget skinke.

Fettucine med valnødder og citron

© notwithoutsalt.com

Pastaret med frisk persille og masser af velduftende citron, som giver flødesovsen en skøn smag og friskhed. En let og hurtig ret, som hele familien kan lide.

Pasta med muslinger

© Anders Schønnemann

Muslinger tilberedes på et par minutter og er derfor på vores favoritliste over fastfood. Prøv denne hurtige opskrift med pasta.

Pasta med perlehøne

© Anders Schønnemann

I denne opskrift krydres den tynde, fine pasta med chili og safran, hertil ovnstegt perlehønebryst, sprødstegte løg og lidt pære.

Pastaret med rosenkål

© Anders Schønnemann

Få opskriften på en herlig pastaret med rosenkål, som er perfekt til de dage, hvor man ikke har lyst til kød.

Hjemmelavet pasta med svampe og oksemørbrad

© Anders Schønnemann

Imponér dine gæster med hjemmelavet frisk pasta med portobellosvampe og oksemørbrad. Uformelt og virkelig velsmagende.

Pasta med tomatsauce og to slags ost

© Anders Schønnemann

Denne opskrift med pasta, tomastsauce, ricotta og friskrevet ost er perfekt til aftenener, hvor aftensmaden skal være hurtig og nem at lave.

Ravioli med spinat og ricotta

I denne opskrift går raviolier, babyspinat, rosiner og ristede hasselnøddekerner op i en højere endhed.

Tortellini med to slags ost

Denne lækre pastaret med kun fem råvarer er nem at lave, smager dejligt og er perfekt hverdagsmad, når man har travlt.

Pappadelle med kalvetykkam og grape

© Anders Schønnemann

Pappadelle, godt kalvekød, en let skysauce på fløde, syrlig grape og et dryp chiliolie er en rigtig god kombination. Find opskriften her.