Små chokoladekager med julekrydderi
Glæd dine gæster med disse små, lækre chokoladekager med to slags chokolade, frisk rosmarin og krydderier.
AfLone Kjær
Chokoladekager med julekrydderi og rosmarin
De små fine chokoladekager bliver bagt med to slags chokolade, frisk rosmarin og krydderier og toppes med lidt smeltet chokolade.
Opskrift:
Chokoladekager - 12 stk.
- 150 g smør
- 150 g rørsukker
- 3 æg
- 50 g mørk chokolade 70 %
- 50 g blond dulcey fra Valrhona
- 100 g hvedemel
- 1 stor spsk. kakaopulver
- 2 tsk. bagepulver
- ½ tsk. kanel
- ½ tsk. nelliker
- 4 kviste frisk rosmarin
- 50 g blond dulcey fra Valrhona
- 12 silikoneforme
Pynt
- 100 g chokolade 70 %
- frisk rosmarin
Sådan gør du:
- Pisk smør og rørsukker hvidt og skummende. Tilsæt æggene et ad gangen.
- Smelt de to slags chokolade over vandbad eller forsigtigt i mikroovn.
- Bland hvedemel med kakaopulver, bagepulver og krydderier, og sigt i dejen. Rør skiftevis med smeltet chokolade. Hak blond dulcey og rosmarin og vend i dejen.
- Fyld formene 2/3 op med dejen. Bag kagerne ved 200 ° i ca. 12 min. afhængig af kageformenes størrelse. Afkøl kagerne.
- Hak chokoladen, og smelt i en skål over vandbad. Dekorér
- kagerne med et tyndt lag chokolade, og pynt med frisk rosmarin.