Servér en Bailey's mousse for veninderne

Prøv denne lækre chokolade-mousse, der er piftet op med lækker Bailey's.

Det skal du bruge:

Opskrift på Bailey's mousse

Det skal du bruge:

  • 2 tsk smagsneutral gelatine pulver
  • 1/2 dl kogende vand
  • 2 spsk koldt vand
  • 1 dl sukker
  • 2 spsk mørk kakaopulver - tilsæt eventuelt mere for en kraftigere chokolade-smag
  • 3,5 dl piskefløde
  • 1 dl meget kold Bailey's
  • 1 tsk vaniliepulver eller korn fra en vaniliestang
Fremgangsmetoden

Sådan laver du din Bailey's mousse

  1. Fordel geletine-pulver i det kolde vand og lad det stå i cirka 1 minut. Tilsæt det kogende vand og lad det stå indtil gelatinen er komplet opløst. Stil det til afkøling.
  2. Stil piskeris og skål i fryseren i 15 minutter, således at det er helt koldt. Det kan være en fordel med en elpisker da der skal piskes meget - det er naturligvis kun selve piskerisene man stiller på køl i det tilfælde.
  3. Pisk sukker og kakao-pulver sammen i en skål. tilsæt piskefløden.
  4. Pisk ved medium hastighed indtil den får lidt tekstur. Hæld af flere omgange Bailey's, vanilie og gelatine-massen i mens der piskes godt. Fortsæt med at piske indtil det er godt balndet og massen tykner.
  5. Fordel i glas og stil på køl i minimum en time inden servering.
Flere lækre desserter med Bailey's

Du kan se flere lækre opskrifter med Bailey's ved at besøge Lemontreedwelling.