Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.
Med venlig hilsen, May Kjærsgaard, Digital redaktør
Fordel geletine-pulver i det kolde vand og lad det stå i cirka 1 minut. Tilsæt det kogende vand og lad det stå indtil gelatinen er komplet opløst. Stil det til afkøling.
Stil piskeris og skål i fryseren i 15 minutter, således at det er helt koldt. Det kan være en fordel med en elpisker da der skal piskes meget - det er naturligvis kun selve piskerisene man stiller på køl i det tilfælde.
Pisk sukker og kakao-pulver sammen i en skål. tilsæt piskefløden.
Pisk ved medium hastighed indtil den får lidt tekstur. Hæld af flere omgange Bailey's, vanilie og gelatine-massen i mens der piskes godt. Fortsæt med at piske indtil det er godt balndet og massen tykner.
Fordel i glas og stil på køl i minimum en time inden servering.
Du kan se flere lækre opskrifter med Bailey's ved at besøge Lemontreedwelling.