Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kirsebærsauce

Kæl for den gamle klassiker med gode råvarer, en nem luksus udgave af kirsebærsaucen og knasende mandler.

© Frederikke Heiberg

syltede kirsebær 1 glas (ca. 240 g)
stjerneanis 1 stk.
Cherry Heering-kirsebærlikør 2 dl
Amarena-kirsebær 200 g, jeg bruger dem fra Fabbri
Maizena og lidt vand til jævning**

Kom de syltede kirsebær med lage i en lille gryde sammen med stjerneanis og kirsebærlikør, og bring det langsomt i kog. Jævn saucen med maizena, og lad den koge stille i et minut. Tag straks af varmen, og tilsæt Amarena-kirsebærrene.

Servér saucen lun til risalamanden.

Relaterede Artikler