Opskrifter Hverdags-frittata der smager af forår Nem hverdagsfavorit med masser af grønt. Servér frittata med en skive rugbrød Af Lone Kjær — 25. marts 2019 hverdagsmad © Anders Schønnemann Hverdags-frittata der smager af forår 4 personerDet skal du bruge:Frittata 1 løg 250 g små tomater 200 g babyspinat 300 g kogte kartofler 100 g parmaskinke 1 spsk. olivenolie 2 fed hvidløg 4 æg 1 dl cremefraiche salt og peber 1 hel mozzarella Topping 1 bundt radiser 1 byndt purløg Tilbehør Rugbrød Det skal du gøre: Tænd ovnen på 175 °. Hak løget. Skyl tomater og spinat. Skær tomater i skiver, eller halvér dem. Afdryp spinaten, og slyng den tør. Skær kartoflerne i skiver. Skær skinke i mindre stykker. Varm olien på en pande, som tåler at komme i ovnen. Svits løg, presset hvidløg og kartofler i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt spinaten og lad den falde sammen. Tag panden af varmen og tilsæt tomater. Pisk æg med cremefraiche, og hæld på panden. Vend godt rundt. Tilsæt parmaskinke, og krydr med salt og peber. Top med mozzarella i mindre stykker og stil panden i den varme ovn. Bag frittataen i ca. 25 minutter, til massen er gylden. Skær radiser i skiver, og hak purløg. Top frittataen med radiser og purløg og servér med rugbrød. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge