Opskrifter Hverdags-frittata der smager af forår Nem hverdagsfavorit med masser af grønt. Servér frittata med en skive rugbrød Af Lone Kjær — 25. marts 2019 #hverdagsmad © Anders Schønnemann Hverdags-frittata der smager af forår 4 personerDet skal du bruge:Frittata 1 løg 250 g små tomater 200 g babyspinat 300 g kogte kartofler 100 g parmaskinke 1 spsk. olivenolie 2 fed hvidløg 4 æg 1 dl cremefraiche salt og peber 1 hel mozzarella Topping 1 bundt radiser 1 byndt purløg Tilbehør Rugbrød Det skal du gøre: Tænd ovnen på 175 °. Hak løget. Skyl tomater og spinat. Skær tomater i skiver, eller halvér dem. Afdryp spinaten, og slyng den tør. Skær kartoflerne i skiver. Skær skinke i mindre stykker. Varm olien på en pande, som tåler at komme i ovnen. Svits løg, presset hvidløg og kartofler i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt spinaten og lad den falde sammen. Tag panden af varmen og tilsæt tomater. Pisk æg med cremefraiche, og hæld på panden. Vend godt rundt. Tilsæt parmaskinke, og krydr med salt og peber. Top med mozzarella i mindre stykker og stil panden i den varme ovn. Bag frittataen i ca. 25 minutter, til massen er gylden. Skær radiser i skiver, og hak purløg. Top frittataen med radiser og purløg og servér med rugbrød. Relateret Hovedret Spinatfrittata med røget markel, purløg og tomatsalat Tilbehør Syltede små tomater med chili Opskrifter Jomfruhummer-bruchetta med safran, tomat og oliven Grill Grillede auberginer med tomater og burrata Hovedret Opskrift på sprøde pizzaer med salsiccia, cherrytomater og oliven Hovedret Risotto med semidried tomater, burrata, mynte og basilikum