Trøffelrisotto med stegte kejserhatte, pecorino og kål
4 personer
Med lidt sorte trøfler, stegte kejserhatte og pecorino får risottoen en vidunderlig umamismag. Servér med sprøde grønkålschips.
Det skal du bruge
Sprøde kål
- 100 g grønkål
- Olivenolie
- Flagesalt
Trøffelrisotto
- 2 skalotteløg
- 200 g risottoris
- 30 g smør
- 2 dl tør hvidvin
- 7 ½ dl grøntsagsbouillon/ -fond
- 1 dl cremefraiche, 38 %
- 50 g smør
- 75 g pecorino – kan erstattes af parmesanost
- Saft og skal af 1 ubehandlet citron
- Flagesalt og peber
- 1 trøffel, ca. 15 g
- Lidt trøffelolie
Stegte kejserhatte
- 250 g kejserhatte
- 2 spsk. smør
- Flagesalt og peber