
Thomas Hermans pighvar sous vide med forårsgrønt og beurre blanc
Thomas Herman udfordrer Julie Zangenberg til at lave pighvar sous vide - se, hvordan det går i videoen her og få opskriften, så du kan komme i gang derhjemme.
AfOPSKRIFT: Pighvar sous vide med forårsgrønt og beurre blanc
(Opskriften er til 4 personer)
INGREDIENSER
PIGHVAR
600 g pighvar
1/2 stk. citron
1/2 dl olivenolie
2 kviste frisk estragon
1 tsk. havsalt
2 kviste frisk timian
FORÅRSGRØNT
2 stk. fennikel
8 stk. asparges
4 stk. gulerod
2 stk. forårsløg
80 g usaltet smør
2 kviste frisk estragon
1/2 stk. økologisk citron
1 knivsp. sort peber
1 tsk. havsalt
BEURRE BLANC MED ESTRAGON
2 kviste estragon
150 g usaltet smør
1 stk. skalotteløg
1 1/2 dl tør hvidvin
4 spsk. hvidvinseddike
1 knivsp. salt og peber
SERVERING
- Anret fisk og forårsgrønt på fire tallerkener.
- Afslut med en skefuld sauce.
- Hvis du har lyst, kan du pynte med lidt friske urter som fx dild, persille, purløg eller brøndkarse.
Nu er det let at lave sous vide derhjemme
Sous vide er ikke længere forbeholdt professionelle kokke. Med CombiSteam Pro fra Electrolux er det let at lave smagfuld mad sous vide. Du skal blot komme dine ingredienser og krydderier i en sous vide-pose og forsegle den i en vakuumforsegler.
Mangler du inspiration til at komme i gang med sous vide? Læs mere her.
CombiSteam Deluxe har dampvalg til hvert måltid, så du let både kan tilberede råvarer som fisk, grøntsager og kornprodukter skånsomt, så de bevarer deres naturlige næringsstoffer og vitaminer. Med ovnens Quarter Steam-funktion kan du også tilbrede din steg sous vide, så den bliver mør indeni, men sprød udenpå.
Med kombidamp- og multifunktionsovenen CombiSteam Pro fra Electrolux kan du trygt give dig i kast med selv de mest udfordrende opskrifter. Den avancerede fugtighedssensor indstiller automatisk den rette mængde damp og sikrer saftig konsistens og intens smag.