Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tatar til hovedret

Rør tartaren med lidt cremefraiche, sennep og cognac, så bliver den lidt mindre rå i udtrykket. Ekstra lækker opskrift, synes vi. Serveres her med sprøde sellerifritter og salat.

Tatar til hovedret

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

knoldselleri 1 stk.
olivenolie
kalvetatar 600 g
cremefraiche 38 %, 8 spsk.
dijonsennep 2 tsk.
cognac 2 tsk.
salt og peber
rødløg 1 stk.
kapers 4 spsk.
blandet salat 4 håndfulde

Skær den rensede knoldselleri ud i tynde strimler ligesom pommes frites. Kom olie på en stor pande, og steg dem gyldne og møre. Del evt. portionen op i to. Rør kødet med cremefraiche, sennep og cognac. Smag til, og del det i fire bøffer.

Læg bøfferne på hver sin tallerken, og drys finthakket rødløg og kapers over. Servér med sellerifritter og salaten, der evt. kan dryppes med vinaigrette.

Relaterede Artikler