
Streetfood i Singapore
6 anbefalinger til traditionelle retter i den multikulturelle by, hvor gademad, som det første sted i verden, er blevet anerkendt med stjerner i Michelin-guiden.
AfDer er mange fordele ved at spise gademad; det er nemt på farten, rørende billigt og samtidig en oplevelse med lokal saft og kraft. I Singapore er der desuden det fantastiske tvist, at du kan få serveret stort set hele verden på din tallerken, fordi den tidligere britisk handelskoloni også er stærkt præget af tilflytterkulturer fra især Malaysia, Indien, Kina, Pakistan og Mellemøsten – en unik fusion mellem Øst og Vest! Her får du anbefalinger til retter, du bør prøve i storbyen. Og så bør du huske at runde Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle, der som den første gadebod i verden har fået en Michelin-stjerne.
1. Singapores nationalret
2. Unik morgenmad
3. Spicy suppe
5: Fried Kway Teow
Tip! Brug mindst 4 dage i Singapore
Udover den lækre gademad er det en metropol, der er en meget sikker rejsedestination, og som byder på masser af spændende arkitektoniske perler og kulturoplevelser. Planlæg rejsen via Marco Polo (se også deres 5/7-dages programmer her) og hent ekstra inspiration på YourSingapore.com. Du kan flyve direkte med prisbelønnede Singapore Airlines fem gange om ugen.