
Sprød and med appelsin og granatæble
Anrettes i små skåle eller på spiseskeer som små hapsere.
AfLone Kjær
De her små lækre hapsere er nemme at lave og smager fuldstændig guddommeligt.
Opskrift til 4 personer.
Du skal bruge:
- 2 confiterede andelår
- 2 appelsiner
- ½ granatæble
- Hoisinsauce
- 1 bundt koriander
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200°. Fordel andeconfit med lidt af det fedt, som hænger ved, i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen, og varm andelårene, til fedtet er smeltet fra.
- Skræl appelsinerne, og skær i fileter. Massér granatæblet og halvér det.
- Pres saft og kerner over i en skål.
- Findel andelårene med en gaffel, og fordel kødet på spiseskeer sammen med appelsinfileter og korianderblade – alternativt anrettes hele balladen i små skåle. Dryp hoisinsauce over, og drys med granatæblekerner.