Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sprød and med appelsin og granatæble

Anrettes i små skåle eller på spiseskeer som små hapsere.

opskrift and med appelsin og granatæble

© Anders Schønnemann

De her små lækre hapsere er nemme at lave og smager fuldstændig guddommeligt.

Opskrift til 4 personer.

Du skal bruge:

  • 2 confiterede andelår
  • 2 appelsiner
  • ½ granatæble
  • Hoisinsauce
  • 1 bundt koriander

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 200°. Fordel andeconfit med lidt af det fedt, som hænger ved, i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen, og varm andelårene, til fedtet er smeltet fra.
  • Skræl appelsinerne, og skær i fileter. Massér granatæblet og halvér det.
  • Pres saft og kerner over i en skål.
  • Findel andelårene med en gaffel, og fordel kødet på spiseskeer sammen med appelsinfileter og korianderblade – alternativt anrettes hele balladen i små skåle. Dryp hoisinsauce over, og drys med granatæblekerner.

Relaterede Artikler