opskrift and med appelsin og granatæble
© Anders Schønnemann

Sprød and med appelsin og granatæble

Anrettes i små skåle eller på spiseskeer som små hapsere.

De her små lækre hapsere er nemme at lave og smager fuldstændig guddommeligt.

Opskrift til 4 personer.

Du skal bruge:

  • 2 confiterede andelår
  • 2 appelsiner
  • ½ granatæble
  • Hoisinsauce
  • 1 bundt koriander

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 200°. Fordel andeconfit med lidt af det fedt, som hænger ved, i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen, og varm andelårene, til fedtet er smeltet fra.
  • Skræl appelsinerne, og skær i fileter. Massér granatæblet og halvér det.
  • Pres saft og kerner over i en skål.
  • Findel andelårene med en gaffel, og fordel kødet på spiseskeer sammen med appelsinfileter og korianderblade – alternativt anrettes hele balladen i små skåle. Dryp hoisinsauce over, og drys med granatæblekerner.