Spicy oksekødssuppe med nudelsquash

Virkelig nem og utrolig velsmagende suppe med sæsonens grøntsager.

© Anders Schønnemann

4 personer

Oksebøffer 2 stk. store uden fedtkant Gulerødder 4 stk. Peberfrugt 1 stk. grøn Forårsløg 1 bundt Babygrønkål 1 bakke Olivenolie 1 spsk. Grøn karrypasta 1 spsk. Hvidløg 2 fed Ingefær 1 spsk. Friskrevet grøntsagsbouillon 1 l Limesaft 2 spsk. Fiskesauce 1 spsk. Squash 1 stk.

• Skær oksebøfferne i strimler. • Skær gulerødder i strimler, og snit peberfrugt og forårsløg. • Skyl grønkålen, og slyng den tør. • Varm olien i en gryde, og steg kød, presset hvidløg og ingefær i karrypasta et kort øjeblik. Vend godt rundt. • Hæld bouillon i gryden, tilsæt gulerødder og peberfrugt, og kog ca. 5 min. Tag gryden af varmen. • Smag til med limesaft og fiskesauce, og tilsæt babygrønkål. • Skær squash i strimler med juliennejern, og vend i suppen. • Fordel suppen i fire suppeskåle, og drys med forårsløg.