© Anders Schønnemann

Spicy oksekødssuppe med nudelsquash

Virkelig nem og utrolig velsmagende suppe med sæsonens grøntsager.

Spicy oksekødssuppe med nudelsquash

4 personer

Det skal du bruge:

  • Oksebøffer 2 stk. store uden fedtkant
  • Gulerødder 4 stk.
  • Peberfrugt 1 stk. grøn
  • Forårsløg 1 bundt
  • Babygrønkål 1 bakke
  • Olivenolie 1 spsk.
  • Grøn karrypasta 1 spsk.
  • Hvidløg 2 fed
  • Ingefær 1 spsk.
  • Friskrevet grøntsagsbouillon 1 l
  • Limesaft 2 spsk.
  • Fiskesauce 1 spsk.
  • Squash 1 stk.

Sådan gør du:

  1. Skær oksebøfferne i strimler.
  2. Skær gulerødder i strimler, og snit peberfrugt og forårsløg.
  3. Skyl grønkålen, og slyng den tør.
  4. Varm olien i en gryde, og steg kød, presset hvidløg og ingefær i karrypasta et kort øjeblik. Vend godt rundt.
  5. Hæld bouillon i gryden, tilsæt gulerødder og peberfrugt, og kog ca. 5 min. Tag gryden af varmen.
  6. Smag til med limesaft og fiskesauce, og tilsæt babygrønkål.
  7. Skær squash i strimler med juliennejern, og vend i suppen.
  8. Fordel suppen i fire suppeskåle, og drys med forårsløg.