Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Spicy oksekødssuppe med nudelsquash

Virkelig nem og utrolig velsmagende suppe med sæsonens grøntsager.

© Anders Schønnemann

Spicy oksekødssuppe med nudelsquash

4 personer

Det skal du bruge:

  • Oksebøffer 2 stk. store uden fedtkant
  • Gulerødder 4 stk.
  • Peberfrugt 1 stk. grøn
  • Forårsløg 1 bundt
  • Babygrønkål 1 bakke
  • Olivenolie 1 spsk.
  • Grøn karrypasta 1 spsk.
  • Hvidløg 2 fed
  • Ingefær 1 spsk.
  • Friskrevet grøntsagsbouillon 1 l
  • Limesaft 2 spsk.
  • Fiskesauce 1 spsk.
  • Squash 1 stk.

Sådan gør du:

  1. Skær oksebøfferne i strimler.
  2. Skær gulerødder i strimler, og snit peberfrugt og forårsløg.
  3. Skyl grønkålen, og slyng den tør.
  4. Varm olien i en gryde, og steg kød, presset hvidløg og ingefær i karrypasta et kort øjeblik. Vend godt rundt.
  5. Hæld bouillon i gryden, tilsæt gulerødder og peberfrugt, og kog ca. 5 min. Tag gryden af varmen.
  6. Smag til med limesaft og fiskesauce, og tilsæt babygrønkål.
  7. Skær squash i strimler med juliennejern, og vend i suppen.
  8. Fordel suppen i fire suppeskåle, og drys med forårsløg.

Relaterede Artikler