Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Soul Food Suppe

En lækker opskrift på en nærende suppe med bl.a. græskar og gulerødder til de kolde vinterdage.

© bobedre.dk

Opskrift til 4-6 personer.

1 1/2 liter bouillon
1 kg skrællet græskarkød i terninger (hokkaido el. butternut)
1 stor gulerod
1 løg i tynde skiver
2 spsk. smørklatter
2 tsk. mørkt muscovadosukker
1/2 tsk. revet muskatnød
1 tsk. stødt ingefær
rigeligt cayennepeber

Bland græskar, gulerod og løg i et ovnfast fad, tilsæt smør, sukker og 3 dl bouillon, og bag tildækket 1 1/2 time ved 200°. Derefter hældes fadets indhold i en suppegryde. Tilsæt 7 dl bouillon og krydderier, og kog uden låg i 15 minutter. Blend suppen, og fortynd med bouillon, til konsistensen er tilpas. Giv citronbåde til, så hver kan krydre efter smag.

Relaterede Artikler