Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Smørrebrød med baconleverpostej

Annonce Nyfortolket klassisk smørrebrød med udgangspunkt i den nye Tulip Delikatessens Bacon+ Leverpostej

## INGREDIENSER (TIL 2 PERSONER)
  • 2 skriver rugbrød

  • 6 skriver bacon

  • 2 stykker sylte

  • 5 stykker husblas

  • 1 rødbede

  • 10 brombær

FORBEREDELSE

1

Læg husblas i blød i koldt vand i 5 minutter. Bring syltelage fra rødbeder i kog, og smelt husblassen heri. Kom blandingen på køl, til den er helt kold, og har sat sig. Blend til den har en helt fin konsistens. Kom herefter på en sprøjtepose.

2

Steg baconet sprødt. Læg på fedtsugende papir, og lad det køle helt af. Knus det fint i en morter.

3

Kør rødbeden på en spiralizer. Helt fint. Læg i isvand.

SAMLING

1

Smør rugbrødet.

2

3

Sæt toppe af husblasblandingen på, og drys med baconcrumble. Kom kvarte brombær på.

4

Lad rødbedespiralerne dryppe af på et klæde, så de ikke farver maden (så meget). Kom på toppen. Slut af med godt med urter.

Relaterede Artikler