
Annonce
Smørrebrød med baconleverpostej
Nyfortolket klassisk smørrebrød med udgangspunkt i den nye Tulip Delikatessens Bacon+ Leverpostej
AfAf kommerciel redaktion for Tulip
## INGREDIENSER (TIL 2 PERSONER)
- 2 skriver rugbrød
- 1 pakke Tulip Bacon+ Leverpostej
- 6 skriver bacon
- 2 stykker sylte
- 5 stykker husblas
- 1 rødbede
- 10 brombær
FORBEREDELSE
1
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 minutter. Bring syltelage fra rødbeder i kog, og smelt husblassen heri. Kom blandingen på køl, til den er helt kold, og har sat sig. Blend til den har en helt fin konsistens. Kom herefter på en sprøjtepose.
2
Steg baconet sprødt. Læg på fedtsugende papir, og lad det køle helt af. Knus det fint i en morter.
3
Kør rødbeden på en spiralizer. Helt fint. Læg i isvand.
SAMLING
1
Smør rugbrødet.
2
Kom Tulip Delikatessens Bacon+ Leverpostej på i tynde skiver.
3
Sæt toppe af husblasblandingen på, og drys med baconcrumble. Kom kvarte brombær på.
4
Lad rødbedespiralerne dryppe af på et klæde, så de ikke farver maden (så meget). Kom på toppen. Slut af med godt med urter.