Smørrebrød med baconleverpostej

Nyfortolket klassisk smørrebrød med udgangspunkt i den nye Tulip Delikatessens Bacon+ Leverpostej

## INGREDIENSER (TIL 2 PERSONER)
  • 2 skriver rugbrød

  • 6 skriver bacon

  • 2 stykker sylte

  • 5 stykker husblas

  • 1 rødbede

  • 10 brombær

FORBEREDELSE

1

Læg husblas i blød i koldt vand i 5 minutter. Bring syltelage fra rødbeder i kog, og smelt husblassen heri. Kom blandingen på køl, til den er helt kold, og har sat sig. Blend til den har en helt fin konsistens. Kom herefter på en sprøjtepose.

2

Steg baconet sprødt. Læg på fedtsugende papir, og lad det køle helt af. Knus det fint i en morter.

3

Kør rødbeden på en spiralizer. Helt fint. Læg i isvand.

SAMLING

1

Smør rugbrødet.

2

3

Sæt toppe af husblasblandingen på, og drys med baconcrumble. Kom kvarte brombær på.

4

Lad rødbedespiralerne dryppe af på et klæde, så de ikke farver maden (så meget). Kom på toppen. Slut af med godt med urter.