Skovduebryster i pancetta
© Anders Schønnemann

Skovduebryster i pancetta

Skovduerne er lækre lige nu – og dejlige på denne lynhurtige måde.

En herlig frokost på en bund af coleslaw og druer.

Opskrift til 4 personer

skovduebryster 8
salt og peber
pancetta 8 skiver
olie
løg 1 lille
cremefraiche 4 spsk.
sennep 1 tsk.
hvidkål ½ l fintsnittet
gulerødder 1
bredbladet persille 2 spsk. hakket
vindruer 4 klaser

Krydr brysterne med en anelse salt og peber.

Rul pancetta omkring, og steg dem på begge sider. Pancettaen skal lige blive gylden, men sørg for, at brystet kun lige er gennemstegt.

Riv løg i en skål, og vend med cremefraiche og sennep.

Krydr med salt og peber.

Vend hvidkål og fintsnittet gulerod heri.

Server coleslaw og skovdue med et drys persille og druer.