Skovduebryster i pancetta

Skovduerne er lækre lige nu – og dejlige på denne lynhurtige måde.

Skovduebryster i pancetta

© Anders Schønnemann

En herlig frokost på en bund af coleslaw og druer.

Opskrift til 4 personer

skovduebryster 8 salt og peber pancetta 8 skiver olie løg 1 lille cremefraiche 4 spsk. sennep 1 tsk. hvidkål ½ l fintsnittet gulerødder 1 bredbladet persille 2 spsk. hakket vindruer 4 klaser

Krydr brysterne med en anelse salt og peber.

Rul pancetta omkring, og steg dem på begge sider. Pancettaen skal lige blive gylden, men sørg for, at brystet kun lige er gennemstegt.

Riv løg i en skål, og vend med cremefraiche og sennep.

Krydr med salt og peber.

Vend hvidkål og fintsnittet gulerod heri.

Server coleslaw og skovdue med et drys persille og druer.

Relaterede Artikler