Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Saltimbocca

En elsket klassiker hvor salvie er uomgængelig. Vi serverer retten helt enkelt med stegte tomater og fuldkornsris.

© bobedre.dk

Til 4 personer

italienske fuldkornsris 3 dl kalveschnitzler 4 stk. salvieblade 8 stk. parmaskinke 8 skiver sort peber og salt
olivenolie

blommetomater 400 g tørret chili en knsp. sukker 1⁄2 tsk. hakket persille 2 spsk.

Tilbered risen efter anvisning på emballagen.

Skær tomaterne lige over, og svits dem på en pande.

Kom salt, chili og sukker herpå, og lad saucen simre i 5 min. Spæd evt. med lidt vand.

Skær schnitzlerne midtover.

Læg salvieblade på kødet, og afslut med en skive parmaskinke.

Krydr med sort peber.

Steg kødet gyldent, start med skinkesiden. Kødet bør ikke steges mere end 5 min. i alt.

Server de varme saltimbocca med ris og tomater.

Relaterede Artikler