
Saltimbocca
En elsket klassiker hvor salvie er uomgængelig. Vi serverer retten helt enkelt med stegte tomater og fuldkornsris.
AfTil 4 personer
italienske fuldkornsris 3 dl kalveschnitzler 4 stk. salvieblade 8 stk. parmaskinke 8 skiver sort peber og salt
olivenolie
blommetomater 400 g tørret chili en knsp. sukker 1⁄2 tsk. hakket persille 2 spsk.
• Tilbered risen efter anvisning på emballagen.
• Skær tomaterne lige over, og svits dem på en pande.
• Kom salt, chili og sukker herpå, og lad saucen simre i 5 min. Spæd evt. med lidt vand.
• Skær schnitzlerne midtover.
• Læg salvieblade på kødet, og afslut med en skive parmaskinke.
• Krydr med sort peber.
• Steg kødet gyldent, start med skinkesiden. Kødet bør ikke steges mere end 5 min. i alt.
• Server de varme saltimbocca med ris og tomater.