Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rispapirruller med and og et asiatisk twist

Friske rispapirruller for enhver smag.

© Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær - Dyb vintagetallerken i stentøj, lille keramikskål fra H&M Home.

Rispapirruller med and og et asiatisk twist

4 personer

Serverer du fyldet til rullerne i små skåle og rispapir ved siden af med vand i et fad, så kan man selv samle rullerne ved bordet. Det er en virkelig hyggelig måde at spise på. Alternativt laver du selv alle rullerne og serverer dem på et fad.

Det skal du bruge:

  • Rispapir
  • 2 stk. andebryst
  • Salt og peber
  • 1 spsk. olie

  • 2 stk. hjertesalat

  • 1 agurk
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 stk. avocado
  • Saft af ½ citron
  • 1 mango

  • Hoisin- eller chilisauce

Sådan gør du:

  1. Rids skindet på andebryststykkerne med en skarp kniv – undgå at ridse i kødet. Krydr med salt og peber.
  2. Varm olien på en pande, og steg andebrysterne på skindsiden, til det er sprødt. Sænk varmen, og vend andebrysterne. Steg færdigt i ca. 8 min., indtil kødsaften er klar.
  3. Alternativt kommer du panden med kødet i ovnen, efter at det er brunet, og giver det ca. 10 min. ved 200°. Lad kødet hvile ca. 10 min., inden det skæres i tynde skiver.
  4. Skyl salaten, og del den i blade. Skær agurken og for­års­lø­ge­ne i lange, tynde strimler. Skær avocadoerne i lameller, og pres citronsaft over. Skær mangoen i tynde skiver eller både.
  5. Dyp rispapiret i koldt vand i ca. 30 sek. Afdryp og fyld det efter smag. Fold enderne ind over fyldet, og rul sammen.
  6. Skær over, og servér med hoisin- eller chilisauce.

Relaterede Artikler