4 personer
RADISESALAT
• radiser 2 bundter
• spæde salatblade 1 bakke dild 1 lille bundt
• purløg 1 lille bundt vesterhavsost 50 g
• salt og peber
• olivenolie
MAKRELBRUSCHETTA
• røget makrel 1 stk.
• creme fraiche 1 dl
• surdejsbrød 4 skiver
Skær radiser i tynde skiver.
Skyl salaten, og slyng den tør. • Hak dild og purløg – tag lidt fra til makrelbruscetta.
Fordel salaten i bunden af et fad, og top med radiser, urter og vesterhavsost høvlet i tynde skiver.
Krydr med salt og peber, og dryp lidt olivenolie over.
Skær hovedet af makrellen, åbn den helt i bugen, som en bog, og løft benene af. Løft makrelkødet op med en gaffel, og findel det.
Rør makrelkøddet med creme fraiche og resten af de hakkede urter.
Rist brødet, og top med makrel.
Servér til radisesalaten.