Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Råmarinerede kammuslinger med hjemmelavet korianderolie

Bløde og fuldstændig uimodståelige kammuslinger serveres rå med masser af lime, chili og sesam.

© Tia Borgsmidt

Råmarinerede kammuslinger med chili, sesam og korianderolie

4 personer

Bløde og fuldstændig uimodståelige kammuslinger serveres rå med masser af lime, chili og sesam.

Det skal du bruge

Rmarinerede kammuslinger

  • 12 store kammuslinger
  • Saft fra 2 limefrugter
  • 1 grøn chili
  • 1 spsk. ristede sesamfrø

Korianderolie

  • 1 stor potte frisk koriander
  • 1 dl olivenolie

Sådan gør du

Råmarinerede kammuslinger

  1. Skær kammuslingerne i helt tynde skiver, og læg dem i et fad.
  2. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien helt fint.
  3. Pres limesaft over kammuslingerne, vend forsigtigt med chili, og krydr med salt og peber.
  4. Lad kammuslingerne marinere et par timer på køl.

Korianderolie

  1. Kom frisk koriander i en blender med olie, og kør til en grøn korianderolie.
  2. Fordel de marinerede kammuslinger i fire skåle.
  3. Dryp korianderolie over, og drys med sesamfrø.

Relaterede Artikler