Naanbrød med gedeost og svampe
© Tia Borgsmidt

Pizza-lookalike med gedeost og stegte svampe

Vi snyder og laver en pizza-lookalike på brød. Er du ikke vild med gedeost, så brug mozzarella i stedet.

Pizza-lookalike med gedeost og stegte svampe

I princippet kan du toppe nan- eller pinsabrød med lige det du har i køleskabet. Men denne her udgave er med fyld af gedeost og stegte svampe, som toppes med sorte oliven og rucola. En perfekt og smagfuld hverdagsret til, når det skal være ekstra nemt.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Stegte svampe

  • 250 g svampe
  • ½ løg
  • ½ fed hvidløg
  • ½ spsk. olivenolie

Pizza-lookalike

  • 2 nan- eller pinsabrød
  • olivenolie
  • 50 g blød gedeost
  • 1 kviste frisk rosmarin
  • 1 tsk. stødt oregano
  • flagesalt og peber
  • 50 g rucola
  • 1 spsk. sorte oliven

Sådan gør du

Stegte svampe

  1. Tænd ovnen på 225o varmluft.
  1. Børst svampene rene.
  1. Pil og hak løget.
  1. Pres hvidløget.
  1. Varm olien på en pande, og rist svampe og løg, til de er gyldne.
  1. Tilsæt hvidløg, og tag panden af varmen.

Pizza-lookalike

  1. Fordel brødene på to bageplader med bagepapir.
  1. Pensl med olivenolie.
  1. Fordel gedeost på brødet, og top med hakket rosmarin.
  1. Krydr med oregano, flagesalt og peber, og bag i ovnen i ca. 10 min.
  1. Skyl rucolaen, og slyng tør.

Servering

  1. Top de nybagte brød med stegte svampe, rucola og oliven.