
Pighvar med grillet romainesalat og gruyere
Nyd sensommeren med denne lette fiskeanretning, der går perfekt hånd i hånd med et køligt glas hvidvin og godt selskab.
AfLone Kjær
Smagfuld pighvar
Denne lækre opskrift er fantastisk lækker og smagfuld, og den kunne næsten ikke være nemmere. Få din fiskehandler til at filetere fisken, så du slipper for den del, og så er der mad i løbet af ingen tid. Vi serverer pighvar-fileterne med lækkert tilbehør af grillstegt salat, et drys gruyere, kapers-vinaigrette ... og naturligvis et glas kølig hvidvin.
Opskrift på pighvar
Opskrift til 4 personer
Pighvar-fileter ca. 600 g
Olivenolie 2 spsk.
Smør 1 spsk.
Salt
### Sådan gør du
•Dup fiskefileterne tørre. Varm olie og smør på en pande, og steg fisken på begge sider, til de er let sprøde og gyldne. Krydr med salt.
## Opskrift på grillstegt romainesalat
Mini-romaine eller hjertesalat 2 stk.
Olivenolie
### Sådan gør du
•Halvér salaterne, skyl og afdryp godt. Pensl salaten med lidt olie, og grill i
ca. 3 min., til de får farve.
## Opskrift på kapers-vinaigrette
Vineddike 1 spsk.
Grovkornet sennep 2 tsk. f
Fydende honning 1 tsk.
Olivenolie 2 spsk.
Kapers 2 spsk.
Gruyere
### Sådan gør du
•Rør vineddike med sennep og honning. Tilsæt olien gradvist og rør til en dressing. Tilsæt kapers.
•Servér de grillede salater med drys af revet gruyere, pighvar og dryp vinaigrette over.