Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Persillerodsmos med oksemedaillon

Rodfrugtmos, æbler og oksemedaillon smager af efterår i vores delikate opskrift.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

persillerødder ¾ kg
kartofler ½ kg
smør en klat
olie
bananskalotteløg 2 stk.
oksemedailloner 4 stk.
salt og peber
æbler 1-2 stk.
lime ½ stk.
bredbladet persille en håndfuld

Skræl persillerødder og kartofler, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre, tag dem op i en skål, men gem kogevandet. Kom en smørklat i skålen og mos. Juster konsistensen med kogevandet og smag til med salt og peber.

Varm olie på en pande, og skær løg i tynde skiver. Steg dem sprøde i olien, og tag dem op. Krydr kødet, og steg det 3 minutter på hver side. Skær æblet i små stykker og vend med limesaft og persille.

Anret på tallerkener, og nyd!

Relaterede Artikler